už som to tu síce niekoľkokrát písal, ale pre teba, Forďo, to zopakujem ešte raz...
chronologicky idú moje príbehy takto:
Bez zaradenia do hlavných línií:Dolinarth (Dol)- dokončený, publikovaný
Línia AK:Admirálovo dedičstvo (LegA)- dokončený, publikovaný, odohráva sa paralelne s LastA
Dobrodruhovia (Adv) - dokončený, publikovaný, pokračovanie LegA
Hnev Strážcu (WraS) - v štádiu osnovy, odohráva sa paralelne s Adv.
Ríšska admirálka (ImpA) - napísaný prológ, čakám na dokončenie LiS, aby som vedel, kde začať. Pokračovanie LiS
Vládca impéria (RulI) - napísaný po tretiu kapitolu, čakám na dokončenie ImpA, aby som vedel, ako pokračovať. Pokračovanie ImpA
Cesta múdrosti (RoW) - v štádiu nedokončenej osnovy, voľné pokračovanie ImpA
Cesta času (RoT) - v štádiu nedokončenej osnovy, voľné pokračovanie ImpA, bude sa odohrávať viac-menej paralelne s RoW
Divá ruža (WiR) - napísaný po desiatu kapitolu, čakám na ostatné príbehy, aby som vedel, ako pokračovať. Voľné pokračovanie ImpA, odohráva sa po skončení RoT a RoW
Zabudnutý Strážca (ForS) - napísaný po piatu kapitolu, pomaly na ňom pracujem, no asi to pozastavím kvôli ostatným príbehom a neskôr sa k tomu vrátim. Pokračovanie WiR
Línia F:Poslední z Antikov (LastA) - napísaný po 103. kapitolu, čiastočne publikovaný, momentálne to stojí kvôli autorskému bloku, odohráva sa paralelne s LegA
Had času (Our) - v štádiu nedokončenej osnovy, pokračovanie LastA, bude sa odohrávať paralelne s neskorými kapitolami LegA
Jazdec na Pegasovi (ClaP) - dokončený, publikovaný, pokračovanie Adv
Stratení vo vesmíre (LiS) - napísaný po ôsmu kapitolu, pripravuje sa na publikovanie, pokračovanie ClaP
bočná línia F:Reconquista (Rec) - bočná línia odbočujúca od LastA, napísané to je po 4. kapitolu, stojí a zapadá prachom, snáď sa k tomu časom vrátim. Odohráva sa 10000 rokov v minulosti, keď ešte Antikovia mali svoju ríšu a bojovali proti Wraithom (Andoriel tento príbeh nebude mať rada a to vôbec...)
časom k tomu ešte pribudnú možno ďalšie príbehy, keďže stále mám nové nápady a súbor s poznámkami a autorský denník sa utešene plnia. Akurát to musím prepísať do beletrizovanej formy...