Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
Začal jsem teď makat na ranní (6-14) a odpolední (14-22) (+hodinu a před a po na cestu) a tak je to ještě horší. Po ranní jsem unavený a před odpolední se nedá nic stihnout
a ta hodina, kdy cestuješ, by se nedala využít? Tedy jestli používáš MHD.
Tak jsem to tu kapku promazal. Byl bych rád kdyby jste se všichni vyvarovali SPAMU, nadávkám, urážkám a drželi se tématu. Na podobné věci tu nejsme zvědavý. Samozřejmě tím nemám na mysli přání k narozeninám a nějakou tu diskuzi, ale čeho je moc, toho je moc.