no celekm se mi to líbí.zatím ale není nějaký výrazný děj(nový nebo staří nepřátelé),ale je to jen o nových technologiích.ale to nevadí,vsadim se že v dalších dílech se ta loď,305 atd konečně využijí
Zatím ne, vím, co tam chci napsat a mám i první díl jako novou povídku, ale není na to vůbec čas... Autoškola, Maturita, Maturitní ples, .......a spousty dalšího
skoda, že neni pokračování Protože ze všech co sem na tomto foru četl, mně připadá nejlepší
Gosh, I'm proud of you, gentlemen. So what do you say we speed this thing up, hmm? Are you with me? All right, then. Let's get this thing over and done with. Let's put the hurt on Jerry. Let's pitch in. Let's raise the mission count to 35. 35 it is, gentleman. We're gonna win this thing. We're gonna win this fucking thing.
Uběhly další dva roky. Něco nového či vše při starém? Tj, lenost je silnější a psaní je odloženo na neurčito.
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
No OLD SALT měl bejt pilot k něčemu, na co hold furt nemám čas A Ejection a Conection bylu dva krátký speciály bez návaznosti v plánu. Ejection jako vánoční speciál. A oživenim Conection bych znesvědcoval hroby Mackenzie a Aiwendilla
Dík, ale vlastně to měl bejt jen takovej prequel k mý další povídce, ke který mám krátkej úvod. Ale pak se to na mě hold sesypalo a neměl/nemám na to čas, no.