Rozhodně souhlasím se vším, co už tu řekl Dragon a jen bych dodal, že i ten příběh v těch několika řádcích, který sem čet (nečet sem to celý, protože sem poznal, že to nemá cenu - sry, ale tak to zatím je
), nestál výceméně za nic (ještě jednou upozorňuji, že sem to ani celý nedočet - ovšem to, co ano mi stačilo na to, abych poznal to, co tu psal Dragon a došel k tomu, že i nečekaný nález ZPM a menšího Atlantis na dosah ruky a ještě k tomu očividné plány sebeztvárňování v povídce není prostě nic moc originálního (abyste pochopili, nevím proč, ale moc sem si neoblíbil, když je na první pohled vidět, že tu autor plánuje psát o svých fantastických představách, kdy je největší hrdina on sám a nikdo jiný - ale tohle je hlavně asi tvým věkem, to musím brát v potaz, sám sem v tvém věku nebyl o moc jiný a dodnes sem se tohoto "komplexu" sebeztvárňování úplně nezbavil, jen to nedělám tak okatě, ale spíš obecně tím, jak moje postavy jednají, ale prostě to nejsem)...
Moje rady: Piš dál, ale pro sebe tak, aby se na to vždy někdo kouknul a poradil ti, co zlepšit atd., čti a hltej všechno, co ti v psaní a vytváření kvalitního příběhu pomůže (bůh ví, že i filmy sou občas k něčemu, ale spíš ty knížky nebo povídky ostatních autorů tady na fóru - nechci dělat nikomu reklamu žj
) a za rok či dva (uvidíš podle svých pokroků, jak se sama ohodnotíš a jestli to bude objektivní to už je na tobě, to co nepoznáš sama ti prostě někdo musí říct, jinak to nejde žj) se tu ukaž a uvidíme, jestli se něco změní nebo ne, osobně doufám že jo, protože i já jsem na tom byl takhle a urazil sem (a urazím) ještě dlouhou cestu za sebezlepšováním, dokud nedosáhnu vlastních hranic a i pak se dá něco dělat, žj...