Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály The Cape

The Cape

Příspěvek 11.1.2011 01:49:39
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

The Cape je tady a vypadá velmi dobře at už efekty, příběh, zpracování či herci!!! epizoda 1 a 2 naprostý nářez a Summer opět válí!! nemůžu se dočkat na další díl!!! :D
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 11.1.2011 10:03:01
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To asi není ten starý seriál z prostředí floridského kosmodromu NASA Cape Caneveral, co?
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 11.1.2011 11:13:31
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ne není, i když tam je taky zastoupení z Firefly(Adam Baldwin), mám na mysli nový seriál od NBC.

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 11.1.2011 13:20:37
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

By jsi mohl trochu ten seriál přiblížit, ať vím, jestli to stahovat nebo ne...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 11.1.2011 13:38:12
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tady trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=PajqY0VgYiU

a tady info na imdb:
http://www.imdb.com/title/tt1593823/

Příspěvek 20.1.2011 03:34:33
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Četla jsem na to někde recenzi a prý je to takový klasický "old-school" komiks. Hrdina je hrdina, záporák je záporák...ale to jsem jen četla, takže to třeba není ani pravda :D

Spiku, jednou mi budeš muset říct, kde na všechny ty seriály bereš čas. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.1.2011 08:50:28
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

jo, je to přesně tak... je to jednoduché a černobílé :) v podstatě to jde proti proudu současnosti :)
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

Obrázek

Příspěvek 20.1.2011 10:06:44
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, je to změna po dlouhé době, jinak taky si myslíte že Orwell je CHessova dcera?, klasickej komixovej zvrat?

Příspěvek 22.1.2011 01:24:04
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

The Cape je na můj vkus možná až příliš jednoduchý a černobílý seriál. Nevadí mi to kvantum superhrdinských klišé, celé by to mohla být fajn pocta starým komiksům... Jenže tohle nějak nedotažené, strašně uspěchané, postavy šustí papírem tak moc, že by se z nich dala postavit vlaštovka (to by nebyl takový problém, kdyby se objevil alespoň jeden sympatický charakter...) a vztahy mezi nimi nefungují. Nechce se mi to odsuzovat po pár dílech a líbí se mi, jak se to snaží jít proti proudu, ale zatím jsem celkem zklamaná.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 22.1.2011 02:03:25
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Mě se ta jednoduchost i líbí, protože se u toho opravdu krásně relaxuje, ale opravdu nepobírám (asi zřejmě komixová věc), kterej dospělej chlap by si vzal takovouhle masku na sebe a ještě by ho nepoznal ani vlastní syn? Tohle mám problémy překousnout u všech těchto počinů, Iron Man ten je snad jediná výjimka, protože ten oblek není maska a třeba Batman alespoň "měnil" hlas (např v dark knight), tak ho bylo méně poznat... Ale jinak je ten špešl plášť docela cool ;) akorát se ve 3. díle jaksi vytratilo, že se sám sroluje jenom do té kapuce :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 15.2.2011 10:44:51
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak s každým dalším dílem je to lepší a lepší..... jen mě sere že zastavili produkci na posledních 3 dílech doufám že to nezruší!!!

Zpět na Další seriály