Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Sanctuary

Sanctuary

Příspěvek 28.5.2007 19:15:25
Maruxs Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak, kdo je nedočkavý na druhou wepizodu, může se podívat na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=dZLccgEn9Hg&NR=1

a ještě pro ty, co neviděli i tu první:
http://youtube.com/watch?v=pEuLxZerb0s

Příspěvek 28.5.2007 20:34:07
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hehe, nepřipomíná vám Molly Naďu Konvalinkovou? :lol:

Jinak ještě jsem to neviděl, jen se podíval ze začátku asi minutu. Už se na to těším. Budu se dívat až padne tma :fish:
Jinak trailer byl super.

EDIT: Tak už jsem to viděl. Je to nádhera. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu. A navíc poprvé mluvili tak, že jim i bylo rozumět. Jestli budou mluvit takhle pěkně zřetelně i v dalších dílech, tak to bude super :fish:
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 29.5.2007 09:58:19
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Slovenské titulky na 2 díl - kdo je přeloží?
http://www.edisk.cz/stahni/14781/SanctuaryHD-S01E01W2.srt_12.97KB.html
Obrázek

Příspěvek 29.5.2007 11:28:14
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak tady máte české titulky na druhou webizodu Sanctuary. Opět podotýkám, že jsem to překládal na slepo, protože to budu tahat tak dvě noci. :) Takže mi případné chyby napište a já je opravím... Hlavně si všímejte ženského rodu. Ono to ve slovenštině někdy není specifikované a nepoznáte jestli dotyčný mluví na chlapa či ženu...

http://www.edisk.cz/stahni/71593/SanctuaryHD-S01E01W2.srt_13.04KB.html

Příspěvek 29.5.2007 11:55:04
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

díky Markusi - až to budu mít stáhlí tak to kdyžtak upravím :wink:
Obrázek

Příspěvek 29.5.2007 14:42:40
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Blacku, ty máš štěstí, že se s titulky, kterým každý rozumí, někdo dělá :) :wink:

Stáhla jsem si větší verzi, a musím říct, že to udělalo větší dojem než posledně. Vysvětlilo se tam pár věcí a je to hezky temné. Je fajn vidět, že autoři SG umějí natočit i něco tak odlišného a temného než je SG. Dává mi to naději do nové Atlantis.

Epizoda zajímavá, rozhodně to pěkně skončilo. Je ta dcera taky nesmrtelná jako Helen? Ačkoliv to může znít divně, z mého ženského pohledu to Amandě hodně slušelo, i tím přízvukem je rozhodně mnohem zajímavější a je to osvěžující ji vidět úplně jinak. Ostatně jako všechny ostatní herce SG. A zahlédla jsem Chuckieho! Byl tam a má tam být i dál :D Yay :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 29.5.2007 14:56:02
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Tak divila by ses, ale znám dost lidí, kterým slovenština vadí... Třeba zrovna mí dva kámoši se na Babylon 5 odmítli dívat s tím, že jsou na druhou sérii jen slovenské titulky. Takže i když mě slovenština vůbec nevadí a nemám s ní žádný problém, tak existují lidé, kteří to tak nevidí. :wink: Jasně, že to co dělám se dá stěží nazvat překladem. Spíš je to přepis s mírnou úpravou textu... :D Ale jestli to někomu udělá radost, tak to udělám rád...

Btw. děkujte hlavně beardiemu. Ten přeložil titulky z angličtiny a to je opravdový překlad... Mě děkovat nemusíte. :wink:

Příspěvek 29.5.2007 19:39:16
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Díky za title.mě třeba slovenština dělá trochu potíže a jsem rád že to někdo přeloží.
Obrázek

Příspěvek 29.5.2007 20:51:07
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

OK, OK, dobře :) Jenom prostě nerozumím tomu, když někdo nerozumí slovenštině. Teda, může to být třeba jnom věc toho, že ji někdo nemá rád, to je taky jedna věc. Ale já jsem na Slovensko jezdila kvůli práci a tak, takže to zase beru až moc subjektivně. :wink: :arrow: Ignorujte mě :)

Jinak jsem přes icq s kamarádem řešila, proč Amanda zase hraje doktorku? Bylo by moc fajn vidět jí v úplně jiné roli než je vědecká. Třeba by si mohla zkusit zahrát záporačku nebo třeba hippie :D I když v Sanctuary není úplně jasné, jestli je ta její role zase až tak kladná, to se uvidí.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.6.2007 04:10:31
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak jsem to konečně viděla. Je tedy docela vidět, jak je to dělané, ale to neva, hlavní je příběh a postavy :). A tohle se mi líbilo :). Ale škoda, že to nedávají po větších kusech. Člověk už je zvyklej a oni příjdou s tímhle.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

Obrázek

Příspěvek 02.6.2007 11:33:37
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jo to máš pravdu. V téhle druhé části bylo to vložené pozadí dost patrné. Může za to to nasvícení postav, zvláště je to patrné když jde Amanda s baterkou. Je to trošku škoda, doufám, že na tom ještě zapracují. :wink:

Příspěvek 02.6.2007 14:33:58
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jj, s tou baterkou to bylo vidět extrémně, to jsem si taky hned všimla :).

Obrázek

Příspěvek 02.6.2007 18:46:07
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

JJ velká vráska seriálu.Někdy mě to vadi že to jde vidět ,ale možná to je učel ,ale asi ne.
Obrázek

Příspěvek 11.6.2007 17:00:41
Ehlana Airman
Airman

Odpovědět s citací

Překládá už někdo title na ep3 do CZ/SK? Anglické, koukám, se už na netu objevily... :o)

Příspěvek 12.6.2007 17:41:50
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

zatim jsem videl tri dily a dost se mi to libi hlavne ze je to v noci a je to takovy strasidelny to mam rad
hraji tam znamy herci hlavne ze stargate a to se mi taky hodne libi
(ikdyz herec co hral Heraka umrel docela rychle)
jediny co me vadi je a to skoro u vsech serialu to cekani na dalsi dil a u tohohle obzvlast protoze je tak kratkej dil :cry:
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 12.6.2007 23:41:04
Ehlana Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem se také koukla na trojku a skutečně čím dál tím lepší. Hudba skvělá, děj se parádně rozvíjí...

A teď k hlavní myšlence. Nemáte někdo kontakt na Sanctuary translators??

Příspěvek 13.6.2007 07:53:14
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Teoreticky ano proc?
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 13.6.2007 19:45:25
fetak Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

zisli by sa titulky na treti diel nema niekdo? :wink:

Příspěvek 13.6.2007 20:54:01
OCman Airman
Airman

Odpovědět s citací

titulky jsou na
www.titulky.com
:)

Příspěvek 13.6.2007 23:23:27
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

3. díl
Toto je spoiler!!!:
No... Zimmerman celkem ujde. Je takovej sympatickej... Dítko s ocáskem v břiše je taky zajímavé... a tím jsou asi tak ukončeny klady... Záporů je víc. Na to počítačový prostředí si těžko těžko zvykám. Není to uvěřitelný, vypadá to uměle. Nejhorší byl ten konec... aneb autíčka kvality Godfather the Game. Další velký zápor je herečka-neherečka v hlavní roli. Když už chtěj počítačový prostředí, mohli rovnou použít tu kočku z Esence života a herecký výkon by byl lepší.

Suma sumárum... stále mě to nechytlo, ikdyž to Zimmerman x dítě bylo velice zajímavé. Také malý plusík za dcerku...

Uvidíme v budoucnu...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 14.6.2007 13:02:27
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Počítačová auta mě praštila do očí. Když už si dávají takovou práci s počítačovým pozadím, proč to neudělají pořádně?
Jinak mám trochu hokej, kdo je kdo resp. v tom, kolik komu vlastně je a jak to funguje s nějakým tím stárnutím. Když má teda Helen dceru tam s tím a oba měli vztah někdy před 100 lety, kolik je té holce? Je taky nesmrtelná nebo jak to je?
Ten mladý doktor je pro mě rozhodně nejzajímavější postavou, je to takový typický obyčejný člověk, co se musí orientovat v neobvyklé situaci.
Jinak Amanda....teď zase nevím. Tím chrlením vědeckých termnínů si u mě moc nešplhla. V minulé epizodě to bylo lepší. Tam to zase tolik nepřehnali s vědou a byla tak trochu nevypočitatelná. Myslím, že role takové trochu mrchy by jí seděla víc. I když se zdá, že tahle postava Helen Magnus má plno tajemství a určitě nebude úplně kladná. No, počkám až doběhne celý tenhle "pilot", pak si asi udělám celkový obrázek.

Příspěvek 15.6.2007 18:33:36
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Počítačová auta mě praštila do očí. Když už si dávají takovou práci s počítačovým pozadím, proč to neudělají pořádně?

No ja bych rek, ze ty auta, oproti ty scene s baterkou s dilu 2, jsou docela dobry....ale jinak me taky prastili do oci..
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 18.6.2007 17:12:51
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak jsem to viděl v sobotu a zapoměl jsme napsat jak se mi to líbilo.
Sice efekty jsou jako poznat to jo ,ale dějově je to pěkný ,fakt dobrej nápad a ta Dcera je pěkná :shock: :D .
už se těšim na další část.
Obrázek

Příspěvek 20.6.2007 16:05:48
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno, tak počítačové zpracování bylo vidět hodně. To tam bude pořád, tak si holt zvykejte :). Ale důležitější je příběh a ten se mi stále líbí :). A jak to začíná s těmi záhadami minulosti, to se mi zamlouvá.

Obrázek

Příspěvek 14.7.2007 23:43:57
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem se rozhodl založit překladatelský tým na Sanctuary. Ale zatím je ten problém, že máme málo lidí. Zatím jsme udělali první díl viz.
http://sanctuary.sgc-web.com/subtitles/

nekamenujte mě, že jsem to dal na sgc-web.com :)
Ale dělali jsme to ve dvou. Takže kdyby se našel někdo, kdo by rád pomohl, napište mi. Uvítali by jsme schopnost dělat překlad i z odposlechu :). Ale neni to podmínka, anglické titulky se většinou objeví velmi brzo.

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály