Jistě, pokud se někde řeší vztahy, tak se to musí líbit "ženám". Tyhle stereotypy miluju
Když je to pitomě napsané, tak se to nelíbí nikomu.
Každopádně 3. série byla až na pár výjimek skvělá, protože se mi líbilo to temnější ladění a Chuckův osobní vývoj. Buy More mě tam pak spíš štvalo, protože tam bylo zbytečné.
To mě ale nenapadlo, že ve 4. sérii začnou rozebírat kraviny typu "Proč si Sarah ještě nevybalila" a zprotiví mi tak opětovně Morgana, který, v té době samozřejmě zase bez ženské, musel vrtat v Chuckově osobním životě, když on tradičně žádný neměl.
Od 10. epizody se to o dost zlepšilo, ale pořád mi vadí, že už to není starý tým Chuck/Sarah/Casey, ale pořád se tam nějak rádoby "vtipně" motá Morgan (teď už zase snesitelnější), a Casey je pořád páté kolo u vozu.
Toto je spoiler!!!:
|
Ale to s Vivian se vyvíjí zajímavě, a zase se objevil ten laptop, takže snad navážou na některé staré dějové linie a přestanou konečně řešit Sarah/Chuck vztah (i když jsem ráda, že je dali konečně dohromady a přestali pro změnu řešit to budou spolu/nebudou spolu) |
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.