Warehouse 13 je novej scifi seriál. Je to jak už název napovídá o skladišti. Víc nevím, momentálně na to koukám online. Jen je to v angličtině, protože to mělo premiéru včera.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Viděl jsem 1. část. Zatím to ujde. Podobá se to dost Eurece v malém počtu lidí . Jenom mi vadí že používají zrezivělý nástroje, ale to detail-jak BSG, pak jsem si na to zvyk a dokonce se mi to i líbilo. Jestli najdeš link tak ho sem dej. Teda pardon on je to warez a takže mi to pošli ve zprávě. Předem dík.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Hele když už sme u těch mystery seriálů tak nevíte kdy bude pokračovat Eureka?
EUReKA běžela v sobotu? No u mě na PC běžela každopádně včera
JInak o Warehouse - no nevím je to takové zvláštní... zatím mě to příjde jako takovej mix EUReKY a Strážce duší - ale ještě nevím zda se mi to líbí No uvidím dál - stejně nemám na co koukat