Mé skutečné jméno zní dost podobně, ale všude vystupuji pod pseudonymem Paul, Pavel nebo jako tady - Fruity Rudy. A jak už přezdívka napovídá, jsem velikým fanouškem Generation Kill a Námořní pěchoty obecně. Nejsem žádný maniak, takže ode mne nečekejte žádné diskuze na téma taktiky, výzbroje, apod. Mám prostě jen rád tématiku posledních válečných konfliktů, tudíž také miluji herní sérii Modern Warfare a z filmů bych mohl jmenovat zatím asi jen Jarhead (teprve si rozšiřuji obzory ). K mé přezdívce mě ale nepřivedl ani tak seriál, jako spíš kniha kapitána Nathaniela Ficka Těsně vedle, kterou mám právě rozečtenou.
Co bych o sobě pověděl dál? No tak určitě mám rád i sci-fi, fantasy a občas zabrousím i do dramatu nebo komedií. Ze seriálů můžu jmenovat Přátele, HIMYM, Firefly, SG, BSG, Červený trpaslík, ´Allo! ´Allo!, Californication, Leverage, Supernatural, Dexter a Robot Chicken. Z těch českých zas Četnické humoresky a občas takové blbůstky jako Vyprávěj a Proč bychom se netopili - pro někoho možná blbost, ale mě se to vcelku líbilo, až na těch pár posledních dílů.
Filmy snad ani nebudu jmenovat, těch je vážně dost, ale knih, které bych skutečné zařadil do svého top je skutečně pomálu. Určitě Těsně vedle, která si mě získala už při čtení prvních stran, pak třeba Obchodník se smrtí od Hugha Laurieho, sbírky básní Tima Burtona, Pán prstenů a Stanice Bazilišek, která mi však stále leží v poličce nedočtená.
Krom čtení a sledování filmů a seriálů se věnuji také sportu, který má také velký význam v mém životě, v ruku v ruce se zdravým životním stylem. A to je asi tak vše, co bych o sobě chtěl říct. Teď už jen ahoj a doufám, že spolu něco zažijeme!