tak předělávat fórum se přímo nemusí... fórum již nějakou strukturu má. Dlemě by já stačilo jen upravovat dle potřeb...
sekce seriály má svá podfóra pro jednotlivé seriály, stačilo by přidat seriál, popřípadě ty aktivnější přesunout hore a ty zbytečné dolů či úplně odstranit..
tedy to můj názor...
Jen bych webovkou vyloženě neupřednostňoval žádný seriál či žánr... Momentálně v český komunitě krom sci-fi (jenž jako takové v seriálech aktuálně nemá hojné zastoupení) táhnou seriály z dílny DC, vikings, game of thrones, živí mrtvý, teorie velkého třesku, the crown, the 100, sherlock ... a mnoho dalších, jenž nelze dát do jedné krabičky sci-fi, protože ti tam nesedí několik seriálů, nejde ani krabička fantasy, a to se stejného důvodu. A takto bych mohl pokračovat dál a dál...
Webovka je dle mého názoru (nevím jak jí plánuješ ani jak bude vypadat, poslední dobou jsem mimo dosah), na to aby se na ní psali nejrůznější novinky, nebo se na něco upozorňovalo. A fórum k diskuzi. Ke všemu, ale potřebuješ lidi. Lidi co to budou číst, co budou diskutovat, ... k tomu potřebuješ nějaké téma. A upřímně Hvězdná brána je už mrtvé téma. Žánr sci-fi táhne jen pár seriálů, ale co do počtu žádná sláva...
takže jak jsem psal.. vzal bych to obecně