Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Spoilery Stargate Revolution

Stargate Revolution

Rozmluva nad doposud neodvysílanými díly, nebo díly na které ještě nejsou české titulky ... nečtěte pokud si nechcete zkazit překvapení

Příspěvek 07.1.2009 21:00:11
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Vyřešti by se to dalo, ale museli by to scénaristi psát úplně jinak než doposud. Neříjám, že by to nedokázali, ale mají vezvyku stavit druhý tým do pozadí. Maximálně spolupracují s jednou či dvěma postavami a zbytek je zbytečný. Typickou ukázku je Pegasus projeckt. Tam použili jenom Rodneyho a chvilkově i Elizabeth, ale tu důležitější práci odřela SG1. (jak pak by ne když to bylo SG1 :wink: )

Pokud by to bylo ve filmu takhle, tak bych byla proto, aby žádný cross-over nebyl. Protože dívat se jak z těch druhých dělaj pitomce, se mi moc nelíbí.

Ale věřím, že pokud by chtěli tak by film, kde figuruje SG1 i SGA, a ani jedne tým by nedali na pozadí, zvládli.
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 10.1.2009 17:29:58
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak třetí film budou dělat hoši jež napsali jedny z nej epizod a děj soustředěný na Jacka se taky hodí snad konečně ukážou SamúJack shiperům co po nich chtějí těch 12 let.....
The film is currently being written by Wright and former Stargate Atlantis writer-producer Carl Binder. There is no title yet. Long-time Stargate director and Stargate: Continuum helmer Martin Wood will direct the movie.

As previously revealed to GateWorld, Wright confirmed that the movie will focus on Jack O’Neill, played of course by former series lead Richard Dean Anderson. Though Anderson’s role in last summer’s Stargate: Continuum amounted to a guest appearance, it will be much more substantial in the next film. “The next movie will be much more Jack-centric,” Wright said.

The limited screen time for O’Neill in Continuum certainly was not Wright’s choice. “That’s all I could get him for,” he said. “He’ll be much more involved in the next one.”

Wright has previously told GateWorld that, due to a variety of circumstances including the availability of former cast members who have moved on to other work, it’s unlikely that future SG-1 movies will include the entire cast of the television series. While fans of those characters will certainly mourn their absence, it does offer the writers the ability to spend more time servicing whichever characters are included.

All in all, 2008’s two direct-to-DVD Stargate films have proved successful for MGM — though they have not yet convinced the studio to pull out all the stops and commit to a big-budget theatrical film.
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 11.1.2009 03:46:51
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No ja dúfam, že hlavné postavy zoženú všetky. Aj keď toto bude asi dôvod, prečo tam nebude Vala, tak neviem.

Příspěvek 11.1.2009 12:58:35
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

nop nevim, Jacka jsem nikdy nemusel a Vala byla naprosto skvělá. Holt další SG film, kterej mě nezajímá
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 11.1.2009 14:31:37
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ale přesto se na něj koukneš, že jo.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 11.1.2009 15:21:33
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

nic ho nezjma, nic se mu nelibi, na vsechno nadava, ale kouka na to :D

Příspěvek 11.1.2009 16:17:44
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

g.o.d. tak kdyz te to nezajma tak nekoukej,nechod na sg fora a nekomentuj to :D

Příspěvek 13.1.2009 18:01:51
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Fanoušek páru Sam a Jacka sice jsem, ale nevím, zda-li chci ten happy end vidět právě teď. Po menším zklamání po AOT a Continuum si nejsem jistá, že je návrat velkého Jacka na scénu to nejlepší.
A aby museli točit film, kdy bude Jack v generálovském křesle jenom řešit (upřímně si nějakou velkou akci nedokážu představit) a pak se Sam prohodí pár slov s tím jeho úšklebkem... Nevím, nevím...
Že ve filmu nebude Vala nepovažuji za nějakou velkou kritickou chybu, ale jednou je členem SG-1, tak by tam asi měla být...
Obrázek

Příspěvek 13.1.2009 18:44:16
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já jsem upřímně nadšen tím že třetí film bude hodně o Jackovi, ve chvíli kdy odešel ze seriálu, seriálu to dost ubralo, takže možnost filmu s Generále O´Neillem vítám. Doufám že to bude zase ve starý dobrý partě Jack, Sam, Teal a Deniel, nic moc proti Mitchelovi nemám, ale Jack, je Jack a já už se nemůžu dočkat, v Continuu moc prostoru nedostal, tak snad to teďka pánové scénaristi, trošku napravěj..

Co se týče absence Valy, tak pokud mi někdo chybět ve filmu 100% nebude, tak je to právě Vala, už od chvíle kdy unesla Promethea a hrála si s Danielem mi nebyla sympatická, nakonec sem jí vzal, ale když se mám rozhodovat jestli Vala nebo Jack, ... snad si ani nezaslouží odpověď.. :D

Příspěvek 13.1.2009 19:00:51
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

RDA vám akční pecka roli už těžko zahraje a Vala poslední 3 roky prostě patří k SG-1, takže by tam měla být...
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 13.1.2009 19:30:16
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

my chceme Valu :bravo: my chceme valu :bravo:
heh ne jako oba mam rad tak nvm. proste tam patrijou

Příspěvek 13.1.2009 21:41:18
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

dalibor.durcak píše:
RDA vám akční pecka roli už těžko zahraje a Vala poslední 3 roky prostě patří k SG-1, takže by tam měla být...

kdo říká že musí bejt akční, stačí když bude glosovat svoje hlášky :D

Příspěvek 14.1.2009 00:36:29
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

To je pravda, ale hláškující RDA sedící v křesle celý film nezachrání :)
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 17.1.2009 19:07:59
Fill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jestli tam bude RDA tak ten film bude na 100% super už jenom kvuli těm jeho hláškám, ja už se nemužu dočkat :P
2 Armáda hlásí, že naše severní pevnosti se drží. Ať jejich ocelové zuby drtí nepřítele, TUDY PŘECE WEHRMACHT NEPROJDE!

Příspěvek 17.1.2009 23:21:47
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Hlavně aby se kromě O'Neilla zaměřili také na nějaký pořádný příběh. Nejlépe něco, co by navázalo na nedořešené věci seriálu. A ne, aby se to točilo kolem nových nepřátel, které jsme v životě neviděli...
Je toho už v SG vesmíru dost, takže je lepší prohloubit to, co už bylo načnuto, a nenabalovat pořád nové a nové.

Příspěvek 18.1.2009 12:26:44
Fill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Někde jsem tu četl že to bude dělat (scenář) autor nejlepších dílu, tak by to mělo byt dobré :P , pevně v to věřím
2 Armáda hlásí, že naše severní pevnosti se drží. Ať jejich ocelové zuby drtí nepřítele, TUDY PŘECE WEHRMACHT NEPROJDE!

Příspěvek 18.1.2009 13:48:10
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

A kdo je autor nejlepších dílů?

Příspěvek 18.1.2009 14:53:15
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

A které díly jsou podle nich nejlepší? :wink:

Příspěvek 18.1.2009 17:56:41
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

O něco výš je napsané, že to jsou Binder a Wright... :roll: Takže "autor nejlepších dílů" jsou zase obdobné kecy jako "finále Atlantis vás nadchne, pohltí, vytrhne ze židle a pošle do blázince"
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 18.1.2009 18:01:32
Dr. Daniel Jackson Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak proti Wrightovi nic nemám a jinak mě finále Atlantis vytrhlo ze židle a skoro opravdu poslalo do blázince :D
- That would be virtually limitless power. What happened?
- A slight problem. It was the creation of exotic particles in the containment field.
- He destroyed a solar system.
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

Nové Stargate SG-1 & Atlantis video
http://cz.youtube.com/watch?v=JE6JvkmkD3k

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Příspěvek 18.1.2009 18:06:16
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, to bylo myšlené spíše na toho Bindera, na Wrighta méně, ale zase abych nekřivdil, u obou se dají najít skvělé epizody... i naprosté příšernosti.

Ale prostě ty sebechválný řečičky už na mě začínají místy působit jako rudý hadr.
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 29.3.2009 20:00:28
Sjack Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych RDA jako hlavu SG-1 Bral 8) určitě by nebylo na škodu šoupnout RDA do pořádný akce :oops: přece jen byl to on kdo vždycky svýma hláškama dráždil Goauldy :D a na to se nezapomíná...pokud se má vrátit SG-1 kompletní...tak ŮPLNĚ!!!! :bye:

Příspěvek 29.3.2009 20:24:55
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jsem vsemi deseti pro jacka a soucasny team sg1
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 05.6.2009 21:03:49
Sjack Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak kdyby nebyli tvůrci takový lamy tak jim daj pořádně zabrat...aby se do pořádný akce dostala jak SG-1 tak i Jack :jako: a hlavně udělat nějaký pořádný efekty...dneska to ve filmech hraje celkem velkou roli... :pst: kže třeba napadení země wraithy..ale pořádný...udělat pořádný zakončení toho všeho...přece jenom už je to pořád dokola a jediný co nebylo v serilu byla pořádná bitva na zemi...doplněná o super efekty...a taký objevení hvězdné brány obyvatelstvu země...bylo by vzrušující vidět zírající lidi jak na ně ůtočí šipky...na nebeou se zdvyhají vesmírné lodě...a zničeho nic letka F-302 v čele s SG-1 a taky bych určitě zapojil nějakej ten vedlejší tým do popředí...mě třeba fascinoval Major Lorne v SGA...mě seděl víc jak Sheppard...prostě teda jedna megavelká bitva na zemi...a ke konci filmu by dorazila Atlantida...a byla by pořádná řež...ale všechno je to na nich...a Jacka ve filmu chci..!!!!! :jako:

Re:

Příspěvek 21.8.2009 11:14:34
Col.Mitchell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
SGU ještě ani není :wink: Jo, bez SG1 by nebyla SGA, ale deset let koukat na stejné lidi je pro mě osobně trochu unavující. Cítím to tak asi jako jediná ze sta lidí, ale prostě to tak je. Takže kdyby byl Stargate film jenom třeba s půlkou osazenstva? Nevadí! Vždyť Babylon 5 točí filmy dodnes a v posledním byli jenom dva herci z původní sestavy. Neviděla bych v tom zase takový problém, kdyby tam někdo z původní SG1 nebyl. Sice se to jmenuje SG1, ale vždyť i členové týmu se můžou měnit, ne?

Nejsi jediná já třeba O´neilla srdečně nenávidím.Mitchell je podle mě lepší.A Vala? Je dobrá. V epizodě ´´Bez konce´´ jsem to Danielovi opravdu přál. :D :bravo: Chci tam mladý lidi. Ale zas bych to nepřeháněl. Pamatujete si na epizodu 200 ne? A Daniel se mi líbí taky ten hlas. Ale v AoT zmrvili dabing a to pořádně havně u Daniela.
9x20,10x01,10x20,9,03 jsou nejlepší díly Stargate SG-1!

PředchozíDalší

Zpět na Spoilery