Obsah fóra FanArt Sháním... STARGATE-WORLD[at]CENTRUM.CZ

STARGATE-WORLD[at]CENTRUM.CZ

sháníte něco ohledně Stargate? Zkuste to tady...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma
Na jakou další serii by jste chtěli autoruny uploadnout?

1. SG-1
8
21%
2. SG-1
0
Žádná hlasování
3. SG-1
2
5%
4. SG-1
6
16%
5. SG-1
0
Žádná hlasování
6. SG-1
2
5%
9. SG-1
6
16%
2. SGA
14
37%
 
Celkem hlasů : 38

Příspěvek 13.4.2006 13:19:55
Jakub Airman
Airman

Příspěvky: 10
Bydliště: Chrást u Plzně
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
A proč je to vždy jen na 4 epizody? Když na 1 DVD se vejde až 12 epizod Stargate.
A jak to musím udělat při vypalování, aby se mi potom v autorunu ta idea spouštěli...když teď kliknu na název epizody tak se nic nestane. To je jasný, protože je nemám v PC, ale jak to udělat, aby to ta videa na tom DVD našlo a otevřelo ???

Příspěvek 13.4.2006 13:27:13
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Příspěvky: 2025
Bydliště: Ostrava
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
4 epizody tam jsou protože na originálním DVD jsou ptávě jen 4 epizody
myslím, že stačí tan autorun tam jenom mít a mělo by to jít
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

Obrázek

Příspěvek 13.4.2006 13:35:34
Damacon Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Příspěvky: 215
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
Takže: K tomu prvnímu bodu... Jak jsem psal v prvním příspěvku, dělám to na Originální Obaly, který vydává distributir s DVD. A jelikož každou sérii vydávaji na pěti DVD a obalů tudíž je na každou sérii 5, tak proto to dělám přesně podle toho, jaké epizody v originálem jsou na každym DVD. Stačí se na těchto stránkách kouknout na DOWNLOAD/DVD obaly a tam si mužeš stáhnout obaly, podle kterých to dělám.
K bodu dvě, když si rozbalíš autorun a spustíš tak na něj klepni pravým tlačít a tam je položka "Přejít do návrhu" nebo tak něco... tu stiskni a objeví se ti ten samý autorun ale s okénkem pro úpravu, takže stačí abys kliknul na obrázek, nebo tlačítko, pod kterým se má ta nebo ona epizoda nacházet a a vyskočí ti asi ve středu toho editačního panelu 4 záložky. Ty klepneš na tu poslední s názvem "Akce". Potom doporučuji si všechny díly na ten autorun Zkopírovat do Té samé složky jako je autorun na disku. Takže pokud sis to rozbalil do složky autorun tak do této složky si zkopíruj ty díly pro které je autorun určen. Potom se vrať zpátky k autorunu a přečti si první řádek v té záložce "Akce". Bude tam napsáno něco podobného: ShellExec open,#BaseDir#\17.avi,. Jen se to bude lišit tou číslovkou. Takže v tomhle případě, aby se ti tento díl spustil kliknutím na určené okénko nebo tlačítko, tak musí mít název 17. To pro tebe znamená si vyhledat ten díl, který tomu odpovídá a jeho název přepsat na 17. A takhle to udělej se všema obrázkama nebo tlačítkama na všechny díly. Pak dej uložit a mužeš to zavřít uplně. Když znova ten autorun zapneš, tak po kliknutí ta určitý obrázek nebo tlačítko epizody se ti tento díl spustí. A pak stačí jen třeba s pomocí Nero přidat tuto celou složku na DVD a vypálit. Potom, když to vložíš do mechaniky tak ti to samo naběhne. Ale musíš zařídit, aby byly všechny díly ve stejné složce jako autorun!!! To to je vše:-)

Pak mi napiš jetli ti to šlo...
Jsem lama, kdo je víc :D

Příspěvek 13.4.2006 13:39:11
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Příspěvky: 2933
Bydliště: Karviná
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
Pěkně si to napsal tomu všemu rozumím, jenom mám doplňující dotaz, spustí se mi ten díl rovnou i s titulky z externího souboru?? Popřípadě jak na to :D

Příspěvek 13.4.2006 13:43:32
Damacon Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Příspěvky: 215
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
jasně, já to udělal tak: Jelikož používám BS player a líbí se mi víc u něj titulky externě načtené než ty které se spouští samy, tak si je jednoduše nahraju manuálně přes LOAD SUBTITLES..... POkud bys ale je chtěl mít automaticky nahrané, tak stačí jim dát stejné jméno jao video souboru. Takže pokud se ti jedna epizoda bude jmenovat např.: 17.avi, tak titulky k ní přejmenuješ taky na 17 a pokud máš v přehrávači automaticky zaplé nahrávání titulků, tak ti je zapne sám. Ten BS lpayer když si je nahrává sám, tak si je jednak nemužš manuálně vypnout, když máš třeba českou verzi a jednak jsou takové šedé, kdežto když jim dáš jiný název, tak je sice musíš nahrát manuálně ale mužeš u nich měnit velikost, a jsou krásně jasně bílé...

Záleží na tobě
Naposledy upravil Damacon dne 13.4.2006 13:45:17, celkově upraveno 1
Jsem lama, kdo je víc :D

Příspěvek 13.4.2006 13:44:46
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Příspěvky: 2933
Bydliště: Karviná
Pohlaví: Neuvedeno


Příspěvek 13.4.2006 13:51:59
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Příspěvky: 1270
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Jo autoruny jsou to pěkný :D tedka jsi mi ale vnuknul menší nápad :mrgreen: udělat si pěkně každou sérii dvojjazyčně a s pěkným menu. Ted to jen zrealizovat :D
Obrázek

Příspěvek 13.4.2006 13:59:32
Damacon Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Příspěvky: 215
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
Doporučuji ještě jinou a lehčí metodu, než jsem psal výše:

Aby jste to měli ale lehčí a nic upravovat v tom nemuseli, protože tyhle složité autoruny jsou založeny na vrstvách a někdy tam eni ani ten obrázek který by jste potřebovali vidět, tak udělejtě přesně toto, aby jste to nerozházeli e aby vám to dobře fungovalo:
U autorunu SGA2.V1 si jen nakopírujte ony 4 díly do stejné složky a potom je jak jdou za sebou přejmenujte od 1 do 4. Na to jsou ty spouštěcí obrázky nastaveny, tohle stačí udělat a pujde Vám to.
To samé u 7S.V3-skopírovat epizody do stejné složky a potom přejmenovat jak jdou za sebou od od 8-12. Prostě jsou takhle dělány všechny autoruny. Všechny obrázky a tlačítka jsou nastaveny na to číslo, jaké epizoda v dané serii zaujímá, takže doporučuji, než se v tom vrtat, aby jste to nepřeházeli, tak si zjistit o kolikátou epizodu se v pořadí jedná a potom ten díl jen podle toho na to číslo přejmenovat. OK? :wink:

Pokud by vám nějaká čísla nepasovala, tak mi sem napište a podle toho jaký autorun chcete nastavovat, tak vám sdělím čísla na jaká je na epizody stavěn.

Hemi píše:
Jo autoruny jsou to pěkný tedka jsi mi ale vnuknul menší nápad udělat si pěkně každou sérii dvojjazyčně a s pěkným menu. Ted to jen zrealizovat


jj, já jsem chtěl mít každý autorun jiný aby to bylo pestrý a hlavně jsem taky zužitkoval svoje wallpapers,ale udělat si to,aby to bylo pěkně stejný všechno, taky muže bejt dobrý... Jen ti to zabere hafo času to nastavovat...a ten program má i nějaká omezení na určitej počet položek... to jsem dneska zjistil,když jsem dělal ten první autorun na druhou sérii SGA. Měl jsem tam hafo obrázků a chtěl jsem udělat aby mi vyjížděli,ale zjistil jsem, že na každou položku jde nastavit jen 60 operací...to je dost málo, když pracuješ s tolika datama a pro jeden obrázek musíš udělat třeba 5 nastavení, aby dělal, to co dělá...no uvidíš, záleží na tom, jak to pojmeš :wink: Když tak napiš, je tam sice jednoduchej jazyk, ale kdybys potřeboval helfnout... tak se ozvi


Pro jistotu:

Radši jsem sem vypsal, jak stačí jednotlivé díly přejmenovat a zkopírovat do stejného adresáře s autorunem a je to, a už nic nemusíte přenastavovat v autorunu:

SGA 1.serie:
1.aut.-díly přejmenovat od 1. do 3., jak jdou za sebou
2.aut.-Suspicion 5;Childhoods end 6, Poisoning the well 7, Home 8
3.aut.-od Underground 9 až do 12
4.aut.-Hot zone 13 a tak dál až do 16
5.aut.-Letter...17 až SiegeII 20

SG-1 8.serie
1.aut.-New order 1;Lockdown3;Zero hour4
2.aut.-5 až 8 jak jdou za sebou
3.aut.-zase 9-12
4.aut-13-16
5.aut.-17-20

SG-1 7.serie
1.aut.-1-4
2.aut.-5-8
3.aut.-9-12
4.aut-13-17
5.aut-Heroes II 1, Ressurection 2, Inauguration 3
LOST-CITY- Part I 721; Part II 722

6. serie SG-1
4.aut.-13-17
5.aut.-18-Prophecy 21
FULL CIRCLE- 1

9.serie SG-1
1.aut.- 1-4

2.serie SGA
1.aut.-1-4 jak jdou za sebou
2.aut.-5-8 jak jdou za sebou
Naposledy upravil Damacon dne 23.4.2006 10:56:54, celkově upraveno 4
Jsem lama, kdo je víc :D

Příspěvek 23.4.2006 13:07:26
Damacon Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Příspěvky: 215
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
Tak dneska jsem přidal další autorun na druhé DVD druhé serie SGA. Je zaměřen na RONONA DEXE

Další autorun přidán na 9.serii SGA.

Další autorun, tentokrá na 4.DVD šesté serie
Jsem lama, kdo je víc :D

Příspěvek 24.4.2006 12:49:24
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Příspěvky: 725
Bydliště: planéta Langara
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
Jamesonkkk píše:
Sqělý nápad s tou schránkou :thumleft:


Súhlasím moc díky.
:D

Příspěvek 09.10.2006 19:12:12
james999 Airman
Airman

Příspěvky: 15
Bydliště: .:: dolar.chytrak.cz ::.
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
????? jou uz někde udělany autoruny pro 1 - 6 serii cca 12 DVD ????
tj.
1. serie 1-10
1. serie 11 - 21
2. serie 1-11
2. serie 12 - 22
3. 1-11
3. 12-22 atd.....
a take by se hodil autorun na
stargate movie Directors cut......

Příspěvek 01.2.2007 14:48:16
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Příspěvky: 1392
Bydliště: Frýdek-Místek
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
Nebyl by ochoten někdo ty autoruny znova uploadnout?

díky
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 01.2.2007 16:09:27
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Příspěvky: 368
Bydliště: Záryby
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
no ja sem halsoval pro 4 serii protoze mi tam neco chybi a dost se mi libila 8)
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Odeslat nové téma Odpovědět na téma
Předchozí

Zpět na Sháním...

cron