UGH... kdo by to zrovna odemě čekal, že to řeknu, ale mám rád Bena Browdera
a nenávidím scénáristy SG1 zato, že mě jej ukazovali ve špatném světle
Uau, v 13ctém díle si to málem s Claudií rozdali
.
No každopádně krom první episody (dobrý jen heliový prd
) jsou ty ostatní super
Musím říct, že je to diametrálně odlišné od jiných sci-fi a svou jedinečností velmi zajímavé
A abych si necuchal nervy s tím jakého dbila udělali scénáristi SG1 z Bena tak se již odmítám ze zvyku dívat na další díly SG1 a budu na ni házet takovou špínu jakou si zaslouží.
Btw. tu hialalaralalala la znělku ze začátku jsem si taky už musel stáhnout společně s obouma soundtrackama.
Fuckt sem natěšený na zbývajících 8 dílů první sezóny. OT:> Ale abych jen neprskal superlativy, tak můžete mi vysvětlit jak se některé INDIVIDUUM může opovážit tak ZPRASIT titulky svýmy DMNTNÍMI POZNÁMKAMI A POSTŘEHY JAKO V 1X14?
Konkrétně ten
CHARMER (
soulcharmer@gmail.com) musí být neskutečný *CENSORED* To fakt miluju, jak si někdo myslí, že má rádoby vtipné hlášky, které zakomponuje do titulků a tím člověku při koukáníse na seriál totálně rozhodí atmosféru
Sám s tím při překladu bojuji, ale vždy si uvědomím, že když to má po mě ještě někdo číst, tak ho asi nebude zajímat kdejaký dbilní postřeh
. Fakt mě díky těm "překladatelům" napadaj myšlenky stylu "Že bych vytáhl pár starých disket s kamarády z "virotéky" a podělil se s těma lidma o svou sbírku?"... navíc kvalita překladů na Farscape dostupná z titulky.com a titulkykserialum.net je co se týče nepřesností a faktických chyb bezkonkurenční. Jak pak mohu rozšířit mezi přáteli inglišski neznalými tak výborný seriál, když je tam tolik nepřesností a všelijakých vad. (nemlufje o nefalný šeštin)
Jinak na konec dotaz: Na netu sem viděl nějaký moovie s Farscape (datum výroby 2004) Peacekeepers Wars či jak... může mi někdo říct kdy se na to mám kouknout? (bo s B5 to byla docela fuška kouknout na to ve správném pořadí)
Tů Anubis22: Osobně doufám, aby se Andromedy ujali nějací povolaní pánové a z totálního propadáku, zkusili zkusili udělat ZCELA nový seriál Ačkové kvality
(třeba něco vzdáleně připomínající Galacticu, s kapkou onoho SG heroismu)... samozřejmě bez Herkula