na nově se mi seriál líbí ale byl bych rád, kdybych si ho moh stáhnout, nevíte někdo od kud? když sem to zkoušel přes tarrenty tak rychlost downloadu byla tak 2 Kb, byl bych rád kdyby mi někdo poradil kde sehnat díly aby měli tak 350Mb a šlo to stahovat rychle, 2 dny se mi fakt nechce stahovat jeden díl
tak to jsem ještě nežral máš kliku že už jsem druhou večeři dojedl jinak bych se asi zakuckal představ si, že se jedná o Lost - a jak to vím? no protože se takhle jmenuje sekce zkus někdy zapojit oči prej co to je za seriál
jinak na warforu je to tušim s českym AXN dabingem na edisku - teda pokud si to nepletu zase s jinym seriálem ale určitě tam Lost je.
:rflmao: tak to jsem ještě nežral máš kliku že už jsem druhou večeři dojedl jinak bych se asi zakuckal představ si, že se jedná o Lost - a jak to vím? no protože se takhle jmenuje sekce zkus někdy zapojit oči prej co to je za seriál
jinak na warforu je to tušim s českym AXN dabingem na edisku - teda pokud si to nepletu zase s jinym seriálem ale určitě tam Lost je.
Jak vidno, tak Émi se baví.
Ale k tématu: jak jsem ti psal v SZ, tak to tahám z torrentů a rychlost mám stabilně nad 30 kB. Ono to chce sehnat dobrej živej torrent s celou sezonou a netahat to po dílech. A pak taky na to mít vhodnej net (1 Mbit je na to jak dělanej ).