Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Johna Locka v roli Monstra - kouře, jsem opravdu nedal... |
Nejdřív mi vrtalo hlavou spojitost změněné linie s tou nezměněnou, ale ta se hned začala rýsovat ve chvýli kdy Miels řekl Sawyerovi Julietina poslední slova, konkrétně větu "Fungovalo to." Nebo mi nejdřív nebylo jasný, proč Jackob poslal přeživší do chrámu, aby tam zachránili Sayda, když ten hned nato zemřel. Ale za chvíli mi začalo docházet že Jackob nejspíš jen potřeboval nový tělo. |
Jakto že ve změněný linii byl ostrov potopenej, tak silná ta atomovka přece bejt nemohla. Nebo náhlý objevení se a následný zmizení Desmonda v letadle. |
to letadlo nebyl flashback, ale pohled do alternativní linie, kde ta bomba fungovala a zničila tu em energii po ostrovem, což mělo za následek nepostavení swan a zabránění havárii letu 815. |
tak scenaristi sa tak rozhodli pre alternatívnu realitu kde vybuch tej bomby fungoval a pre normalnu realitu kde vybuch nefungoval...alebo opacne to je fuk. pri alternativnej realite je ostrov pod morom cize osud mohol zaviest Desmonda do lietadla...kedze v normalnej ked spadli bol v tu dobu uz v bunkri a stlacal tlacidlo. |
no moje vysvětlení je, že v tý alternativní linii zjistí, že věci nejsou takvý, jaký maj bejt, možná že se jim i nějak přestane dařit a postihne je jedna pohroma zadruhou, a tak se rozhodnou to změnit zpátky, což se jim nakonec povede, čímž se dostáváme k ději na ostrově a Julietinu "Fungovalo to." |
falešný Locke/monstrum zalubem, co chce provést se zbytkem přeživších/kandidátů, a pro chce tak moc z ostrova (pokud teda nelže, čímž si nejsem úplně jistej)Navíc bylo zajímaví zase vidět toho starýho Sawyera, kterej se zajímá jen sám o sebe |
http://www.youtube.com/watch?v=hRa98Ilpv3I&feature=related
že to bude Black Rock jsem teda nečekal, i když o technické proveditelnosti tohoto "manévru" a hlavně toho, jak loď zůstala celá a socha se rozpadla na kousíčky, by se dalo polemizovat... |
Zátka, která drží zlo...hm zajímavé. A kdeže se to zlo vlastně zdržuje? V jádru planety? V jiné dimenzi? A jak vypadá? Že by jako černý kouř? |