Já nevím, Pink Floyd znám, ale když už chci takovou zajímavější pomalou, uklidňující hudbu, tak si pustím třeba Lungfish, Paperchase, 90 day men, Joan of Ark, Pinback, Pedro de Lion ........
Je fakt že Pink Floyd pravděpodobně uslyším v rádiu častěji než některou z těchto kapel, ale zase mnohem méně často než tisíce jiných. Nemyslím si že y to byl mainstream, na to Pink Floyd není dost popový. To je spíš pro milovníky hudby, než pro konzumenty.
Já zas neodmítám mainstream jako takový, kdyby nebyl, tak bysme se nemohli odlišovat a o to v podstatě jde. Já jsem jenom rád, že to jde mimo mě.
Poselství techna je možná o lásce, štěstí, milování a to vše v prvoplánovitě přiblblém obalu pro slabomyslnější jedince, kteří poslouchají hudbu kolenem. (aneb má mě ráda nebo ne, trhám ostny kaktusu).
Mě se spíš zamlouvá poselství straight edge, nebudu si k****t tělo žádným svinstvem jako jsou drogy, cigarety, alkohol, nestojím o náhodné známosti, nebudu se druhým cpát do života, raději budu žít svůj tak, abych mohl být smířený sám se sebou, ale nenechám ohrozit sebe, ani své blízké. Nejsem Timur bez party, ale jenom obyčejný člověk, který chce být vzorem svým dcerám a který udělá všechno aby z nich vyrostli dobří lidi. Nemám sice spoustu známých, ale jen pár dobrých přátel a přesto jsem šťastný. Vůbec mi nevadí že mě sousedi na svých opileckých party pomlouvají a dělají mi naschvály (však se jim to vrátí). Mám svou rodinu a to mi stačí.
Tak k tomuto mě přivedlo poselství hudby.