mě se něják nezdá že by hrály něco co by se dalo škatulkovat jako profláklí nebo že by hrály něco co ostatní kapely ale to je věc názoru
já stejně poslouchám všechno od suggababes po linkin park, ramstain a rap
teď zrovna missy elliot-4 my people
I love Handhelds,i love Nintendo DS : ) but i hate PSP
Moc je nemusim...Jsou na mě moc profláklí a přijde mi že to co oni hraje většina současnejch kapel....
Ja je posloucham od jejich samych zacatku a v te dobe tu bylo minimum kapel jejich razu. Po te, co se z nich staly hvezdy, tak je zacaly ostatni kapely napodobovat. Takze proflakli rozhodnne nejsou. Byli, jsou a budou jedinecni.
Já nevim, já jim prostě neodolám, vždycky když to rozjedou tak tam je energie a fakt bomba. Fort Minor zas maj skvělí texty a hlavně jednoduchost. Už se fakt těšim na nový CD Linkinů.
Moc je nemusim...Jsou na mě moc profláklí a přijde mi že to co oni hraje většina současnejch kapel....
Ja je posloucham od jejich samych zacatku a v te dobe tu bylo minimum kapel jejich razu. Po te, co se z nich staly hvezdy, tak je zacaly ostatni kapely napodobovat. Takze proflakli rozhodnne nejsou. Byli, jsou a budou jedinecni.
OK..neberu ti to.....jen mi přijde že na člověka koukaj za každým rohem
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear
Ja te nechci nijak presvedcovat. Jen rikam, co si myslim...no, ale aspon se treba snazim, abys je neradila na stejnou uroven, jako treba Tokiace nebo nejakej podobnej shit.