Hm..textoviek som veru vela nehral.. preco? Pretoze hram od zaciatku iba jednu a stale tu istu.. a to pod skratkou SGG alebo inak:
Nejaké info je aj na našej wiki:
http://wiki.hviezdnabrana.sk/index.php/Main_Page
* Hra už beží nie jednu zimu.. Vymenili sme kopu deasingov a pravda je ze tento nieje z tych najkrajsich(ale menil sa i system po programovej a systemovej stranke a nie graficke ..:/)..no na upravu uz dlho zhaname nejakeho cloveka co sa vyzna do webdesignu, pretoze navrh mame a nebolo by to treba odznova cely, takze nic smrtelne to zase nebude:wink:
** Neviem, ci uz niekto z vas hral, no je to textovka doplnená o obrázky, mapky a dá sa povedať, že i o nejaký ten RPG systém.
*** Komunita nieje malá, máme hráčov/čky aj z CZ a problém nieje..Nejaký extra predpísaný profil mať netreba, aspoň čo sa výcviku na akadémii týka,potom už by mal mať dotyčný predstavu o ňom.
Momentálne, máme vrátnicu na počudovanie prázdnu(tj.práve prijímame ihneď) a teda akadémia je zaplnená tak na 80% na počudovanie...holt asi sviatky:D
Snáď nikomu nevadí táto reklama čo som tu spravil a ak bude mať niekto chuť hrať alebo aj pomocť nám z niečim nech sa mi kľudne ozve..
Prip.sa mozem rozkecat aj tu, ale nie sam,nerad spamujem:D