No teda lidi byl jsem chvily pryc ale znovu se vracim stejne tak moje lod U.S.S FREELANCER nemusite tleskat hlavne kdyz prsi sice taham jenom demo ale brzo bude doma original takze dame bitku:D
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul. Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.
Popravdě nevim jak funguje demo, jestli jsi k tomu dostal nějaký klíč, tak ho zadej, ale tohle spíš vypadá jako že byl odpojený server. Kdyžtak se podivej na startrekonline.com, jestli server běží, když se snažíš připojit..
Jinak pro informaci, startrekonline.cz je znovu funkční, všechny údaje a informace co byly na původním foru jsou bohužel v tahu, ale začínáme znovu, tentokrát snad lépe..
Chcel by som sa spytat. Ak by som si co ja viem kupil striebornu ediciu, je tam 30 denny limit. Ako to funguje po mesiaci sa hra uz nebude dat hrat alebo to je na 30 dni hrania cize 720 hodin.
Znamená to, že budeš mít třicet dní hraní zdarma. Když si koupíš, dejme tomu předplacenou kartu, tak budeš mít dva zaplacené měsíce z karty + oněch 30 dní co jsi získal s hrou..
EDIT, možná jsem blbě pochopil otázku, je to 30 dní od doby aktivace, ne 30 dní čisté hry..
Prave si stahujem demo.................Som velmi zvedavy. Edit1: Demo som si stiahol, fungovalo, super hra, bohuzial som ho uz presiel Poculi ste uz tu super novinku.............. STO bude mozno zadarmo
Tak abych připomněl všem hráčům této hry, rozběhla se Season 3: Genesis. Crafting a nové mise pro Klingony a celková změna Craftingu. A hlavně grafická změna v sector space.
Toto je spoiler!!!:
A pokud vše klapne, v dubnu budeme moct hrát za Romulany
Cube at front, cube at right and a sphere behind us - another normal day in space
lidi pokud chcete prodam svuj ucet na star treku dam vsecko hesla account me ta hra nebavy takze jestly ji chcete prodam to za 500 je to zaplaceny az do do brezna. pokud ma nekdo zajem tak se potom muzem nejak dohodnout jak dal
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul. Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.
Heh. Tak sem nakonec udělal dobře, že jsem nekupoval doživotní účet na STO Brzo to bude free to play. Takže modlení některých tady se vyplatilo. Už se těším až zas provětrám defiant.