Tak a je to. Jsem závislej na hře co ještě ani nevyšla.
Ten vesmír vypadá opravdu dobře, podle všeho jde pohybovat kamerou, což mi celkem chybělo v bridge commanderu. Akorát mě celkem fascinovala výdrž těch lodí, obzvlášť v prvním videu. Ale možná je to jen tím, že exploze jsou tak masivní..
Pozemní část opravdu vypadala tak trochu hůře ovladatelná, ale myslím že už samotná její přítomnost se dá považovat za velké plus. Protože možnost transportovat se na nepřátelskou loď, nebo opustit svou palubu a vyrazit na povrch planety, to tady snad ještě nebylo.
Každopádně, poslední tři dny pročítám všechno možné o hře a opravdu mě to nadchlo. Jestli všechno co slibují bude fungovat alespoň z poloviny, tak to bude pecka. Obzvlášť modifikace vlastní lodi, na to jsem zvědav. Dokonce prý půjde vybrat i z několika typů můstku. Jsem prostě hračička..
Akorát mi celkem silně vadí, že opravdu není nikde v ČR k dostání. Třeba SWTOR už mají ve spoustě obchodů a to ani nemá datum vydání. Doufám že se někde objeví, protože objednávání ze zahraničí nemám rád..
EDIT: Měl jsi pravdu, na jejich stránkách jsem se v jakémsi zastrčeném FAQ dočetl, že s hrou kupuješ i 30 dní hraní..