Hru znam vytvory zatim nemam zadny az na obrovskou diru do zeme ktera se pozdeji zatopila i s majitelem
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.
Jó Minecraft hraju je to super hra...na výtvory teď nemám moc čas ani náladu... Je mi divný že tu to tak málo lidí komentuje,kdyť je to strašně známá hra..
No, classic uz me nebavi, ale hraju obcas betu, je to celkem dobry, ale i to me pokazdy omrzi... Uz sem postavil vsecko mozny... napriklad tenhle minecart a dalsi kraviny, jenze ono to vzdycky casem prestane bavit, pac mi prijde, ze postavim vsecko a uz nevim co delat... Ale jinak kdyz prijde novej patch tak vzdycky hned stahuju a hraju jak blazen ...
mě to nějak nefunguje ale strašně bych si to chtěl zahrát-napíše mi to strašně dlouhou zprávu:
Bad video card drivers! ----------------------- Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode. This can usually be fixed by updating the video card drivers.
--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 -------- Generated 1.7.11 11:38
Minecraft: Minecraft Beta 1.6.6 OS: Windows XP (x86) version 5.1 Java: 1.6.0_26, Sun Microsystems Inc. VM: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc. LWJGL: 2.4.2 [failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)]
org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765) at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:287) at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:683) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) --- END ERROR REPORT 46e104fc ----------
Jako moc tomu nerozumim ,jen něco s ovladačema grafický karty.(myslim)Nedá se s tím něco udělat?Omlouvám se za dlouhý text.
No, dlouhy texty vypadaj jinak, ale to bych tu ted neresil... Kazdopadne odpoved je hned na zacatku a ano, je to neco s ovladacema... Doporucuju ti stahnout si nejnovejsi ovladace graficky karty, coz se muze hodit i kvuli jinym vecem. Pokud nevis svou grafickou kartu, tak to muzes zjistit nakyma programama, treba TuneUp Utilites to umi a pak si ze stranek vyrobce stahnes drivery.
Je taky moznost, ze to nepujde ani presto, protoze nektery karty hra proste nepodporuje. Vim, ze to nejde na integrovanych grafikach od Intelu a i na nekterych starsich modelech od jinych vyrobcu, ale nechci tady delat paniku, takze nejdriv zjisti co mas za kartu, stahni ovladace a pak uvidis co to dela.
Mě začal Minecraft bavit nedávno a měl jsem velký plán postavit Germanii podle těch modelu Alberta Speera. Už jsem měl toho celkem dost postavené a já blboun si pustil ještě minulý svět kde jsem stavěl no a já to uložil a mě to nahradilo tu Germanii... tak já jak debil se o něco snažím mě to zkazí takoví blbina.... ale škoda no... snad se ještě někdy podle nálady ještě do toho pustím...