Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 15.6.2010 07:19:37
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Staré série mám doma. Zatím to je šílený boj, protože Susan je mi tak, tak, ale tak moc nepříjemná, že nedokážu víc jak jeden díl co tři dny :D

Příspěvek 15.6.2010 08:01:33
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ano Susan takhle působí na všecky :D Ale bude tam naštěstí jenom do 10tého příběhu :)
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

Obrázek

Příspěvek 15.6.2010 09:23:25
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Susan je snad jediná společnice, kterou snad nikdo nemá rád :D Ale vydrž to, pak přijde Vicki :) (Která je doteď jednou z mých nejoblíbenějších :) )
Obrázek

Příspěvek 19.6.2010 11:40:40
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Zase se někomu něco povedlo...

The (Illustrated) Hitchhiker's Guide to Daleks
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 19.6.2010 20:46:05
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

31x12 - The Pandorica Opens

Ok ok řeknu to znova Moffat je Bůh!!! :yahoo:

Během epizody jsem brečel nejméně 3krát.
Toto je spoiler!!!:
Začátek epizody, když se zjistilo co je na tom obraze, při tom jak dělal Doctor proslov všem těm lodím a pak posledních pár minut kde se jeden pláč střídal s jiným (radosti, smutku, zoufalství)

V podstatě tahle epizoda měla na mě podobnej dopad jako End of Time (konec druhé části, kdo viděli můj stav poté tak si piště, že velice podobnej mám i teď) A co je na tom to nejlepší/nejhorší? Tohle byla teprve první část :shock:

A teď čekat tejden? :shock: :wall: :wall:
Obrázek

Příspěvek 19.6.2010 22:39:31
matolas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Najlepší príbeh nového Doctora. WAAU!!

Příspěvek 20.6.2010 00:17:58
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Díl byl, byl, byl... těžko říct co byl. Měl několik bodů, vyhnaných emocionálně hodně vysoko, již zmiňovaný
Toto je spoiler!!!:
proslov a odstřelení Amy
, ale je škoda, že mě nepřekvapil... Finále End of time mě při nejmenším do*ebalo, ale u tohohle dílu, jsem si byl od nějaké 15. minuty jistý tím, jak to skončí, bohužel jsem měl pravdu... Nevím, rozporuplné pocity jsou z mojí strany na místě... Snad to druhá část finále dožehlí.
EDIT:
Co se vývoje dalšího dílu týče, tak předpokládám,
Toto je spoiler!!!:
že Amy je opravdu mrtvá, stejně tak River. Doktor se dostane časem z Pandoricy ( nevzali mu "sonic thingee" ), časově to bude pár tisíc, možná miliónů let. Potom použije tu druhou TARDIS a resetne celý problém s trhlinama. Druhá možnost je, že ho "vylouská" Rory a zbytek se shoduje s první možností, ale ta se mi moc nezdá :)

Příspěvek 20.6.2010 09:11:00
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak to byl nářez..... Alliance rulez!! chudák Rory at uz v jakékoli podobě..... těším se na další díl jak malý děcko!!!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 20.6.2010 11:44:40
ScaryX Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zcela ULTIMATNI! No jako ostatne kazde finale... Kapesnicek jsem sice mel ale bohuzel na rymu.
Ale par veci mi vadilo:
Toto je spoiler!!!:
1) Vchod k Pandorice po schodech??? Dejme tomu ze tam byl filtr proti pomsimnuti ale cekal jsem neco lepsiho, i Aliance tam prisla pomoci paprsku.
2) Proslov k lodim byl sice peknej a dojemnej, ale kdybych netusil proc tam jsou, zdal by se dost stupidni.
3) Nechteli jste taky pri odvleceni Doktora dovnitr slyset spis bubny?

St0rmova teorie pristiho dilu vypada zajimave, osobne bych ale uvital
Toto je spoiler!!!:
Doktorovo zavreni aspon po celou pristi epizodu a otevreni behem vanocniho specialu. Doktor ma na Zemi jeste dost pratel tak by snad zabranili Big Bang i bez neho. Navic by to fanousky paradne nazhavilo ;-) Myslim, ze nektere skoro zabilo, ale my vime, ze tohle se pravdepodobne stejne nestane...
Obrázek

"Yeah, you could. You could do that, course you could. But why?!"

Příspěvek 20.6.2010 13:12:21
Major
Major

Odpovědět s citací

No ohledně příští epizody, toho jak si myslím, že to bude
Toto je spoiler!!!:
River bude v pohodě, má přece ten Manipulátor Víru, ne? Amy asi opravdu kaput, ale čas může být přepsán...

Jen St0rme:
Toto je spoiler!!!:
Jakou druhou TARDIS to máš na mysli? :hmmm:
Jediná TARDIS o které vím, že je na Zemi je ta v Cambridge... Nijak mě nenapadá, kde by měla být nějaká jiná, ale myslím, že kdyby jim Doctor ukradnul kus budovy tak by se jim to asi moc nelíbilo :D

ScaryX: "UNIT spin-off" bohatě stačil během třetího Doctora :D A to byl on u toto, hmm ne ... To by se mi nelíbilo. Zvlášť když je Smith jako Doctor naprosto geniální :D
Obrázek

Příspěvek 20.6.2010 13:24:56
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já osobně bych Unit uvítal, stejně jako Jon Pertwe jako třetí doktor s Betsy uvízlí na Zemi a Unit moje nejoblíbenější era zatím...( prave sem u Bakera s Jane Smith) ale jinak osobně doufám v Roryho!!!!

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 20.6.2010 14:18:26
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No já myslím tu, co tam "požírala" lidi a na konci dílu skočila pryč, pokud vím. Má co do činění s koncem, musí mít. Všechny ostatní důležité postavy už tam byly a TARDIS bych mezi ně počítal:o) Já byhc si dal takového Mastera... už tam dlouho nebyl :write:

Příspěvek 20.6.2010 14:23:44
Major
Major

Odpovědět s citací

2 spike: No u těch dílů to hlavně zachraňoval Pertwee sám, Master a Brigadier! "Alespoň jednou bych chtěl narazil na mimozemšťany, kteří nejsou odolní proti kulkám!" :D
Ale s tím, co tu naznačoval ScaryX to, že by tam Doctor celou řadu nebyl... hmm ne, hrozná představa. "A cosmos without the Doctor scarcely bears thinking about."

2 St0rm: Jo tohle... tak to nebyla pravá TARDIS. To si jí jen někdo zkoušel postavit. Mastera bych asi teď nevytahoval (i když ho mám ze všech záporáků nejraději), docela bych ale rád viděl Rani, přeci jen, o té nevíme co se stalo. Nebo třeba i Omegu! :D Anebo Black Guardiana!! Oohhh těch možností je tolik!!! :D
Obrázek

Příspěvek 20.6.2010 14:29:49
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Řekl bych, že Master si dá nějakou chvilku pauzu, bo by si určitě plno lidí stěžovalo, že ten "nový" Master není tak dobrý jako John Simm. :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

Obrázek

Příspěvek 20.6.2010 15:15:27
ScaryX Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

O vypusteni Doktora po celou sestou jsem nikde nepsal. To by to vazne ztratilo smysl...
Toto je spoiler!!!:
Proste bych ho pro efekt neukazal v Big Bang, nebo jen jak v ty krychly vysiluje a snazi se premyslet. A pak ve vanocnim specialu epochalni navrat!
A nemyslim jenom UNIT (Torchwood by ten Bang spis zapricinil sam :D) ale i dalsi postavy co jeste na Zemi zustavaji v Amy's Time.
Co jsem ale zvedavej, je Aliance v pristim dile.
Toto je spoiler!!!:
Prece by neprivolali tolik nepratel jen aby mrkli na Doktora pod zamkem, na to by stacili Daleci, Kyberlide, Sontarane, Judooni a Nestene. Ostatni tam vypadaj spis pro paradu.
Obrázek

"Yeah, you could. You could do that, course you could. But why?!"

Příspěvek 20.6.2010 20:15:03
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jsem se podíval podruhé. Tentokrát to bylo mnohem dojemnější než na první pokus :) A musím upravit teorii...
Toto je spoiler!!!:
Doctor nerestartuje trhliny, on restartuje vesmír.

Příspěvek 20.6.2010 21:15:07
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

No, viděno.... bylo to dobré, to je bez debat, ale na druhou stranu celkem předvídatelné....
Toto je spoiler!!!:
Kdo skončí v tý krabici bylo jasný už od "Všichni sem jedou, proč jenom já nevim o co jde?" :)

No, uvidíme jak se to vyvrbí dál :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 21.6.2010 14:06:39
arian Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

mno... tak teď se cejtím dost blbě, protože všichni předvídali, co se stane, jenom já to nevěděl.

Každopádně, díl byl skvělý. Už se nemůžu dočkat. :shock:
http://sga-project.com/horizon
-Jelikož jako převor nemusím umět nějak valně psát, tak my Ori nedaly schopnost psát pravopině, proto omluvte mé chyby v příspěvcích

Blahoslaveni budiž Ori

Příspěvek 22.6.2010 19:56:00
matolas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hlasujte!
http://serialy.kinema.sk/2010/06/najsexi-herecky-200910

Příspěvek 24.6.2010 23:27:57
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jsem se právě dokoukal na 4. sérii. The End of Time je zatim nejlepší epizoda uplně v Dr. Who, možná dokonce co jsem kdy viděl. Tolik akce a emocí jsem ještě nezažil. Bude mi chybět doctor v podobě Davida Tennanta...hodně :cry: .
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 25.6.2010 00:13:26
Major
Major

Odpovědět s citací

2 mikiquicna: Neboj Smith je taky skvělej :) V podstatě každej Doctor je skvělej (až na jednoho - jak se říká: "10 z 11 Doktorů, tvrdí, že 1 z 11 Doktorů je Idiot") :D

Jinak viděl jsem tvé hodnocení v nejoblíbenějších seriálech - tak se mi to líbí, další propadlá duše tomuhle skvělému Whoniversu :D
Obrázek

Příspěvek 26.6.2010 09:20:38
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nojono...Uvidíme, du se dívat na 5. sérii :)

EDIT: hele nový intro :shock: :shock:

EDIT2:v kolik cca bude novej Dr. Who ke stažení v ČR?
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 26.6.2010 09:50:15
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

když se nedíváš online tak většinou hodku, 2 po odvysílání....

Příspěvek 26.6.2010 11:25:53
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

mikiquicna píše:
Tak jsem se právě dokoukal na 4. sérii. The End of Time je zatim nejlepší epizoda uplně v Dr. Who, možná dokonce co jsem kdy viděl. Tolik akce a emocí jsem ještě nezažil. Bude mi chybět doctor v podobě Davida Tennanta...hodně .

jaj, tak s tím plně souhlasím, jsem na tom úplně stejně :)
Teda úplně ne, na 5. sérii se vrhnu hned po ffku = za 16 dní xD

Příspěvek 26.6.2010 11:32:37
Major
Major

Odpovědět s citací

2 Mirek: Proč až po FFku? Finále je dneska, takže to do FFka klidně stihneš shlídnout :)
A navíc, nevím jestli se zvládnu držet abych nic nevykecal :lol:
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who