Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Začátek epizody, když se zjistilo co je na tom obraze, při tom jak dělal Doctor proslov všem těm lodím a pak posledních pár minut kde se jeden pláč střídal s jiným (radosti, smutku, zoufalství) |
proslov a odstřelení Amy |
že Amy je opravdu mrtvá, stejně tak River. Doktor se dostane časem z Pandoricy ( nevzali mu "sonic thingee" ), časově to bude pár tisíc, možná miliónů let. Potom použije tu druhou TARDIS a resetne celý problém s trhlinama. Druhá možnost je, že ho "vylouská" Rory a zbytek se shoduje s první možností, ale ta se mi moc nezdá |
1) Vchod k Pandorice po schodech??? Dejme tomu ze tam byl filtr proti pomsimnuti ale cekal jsem neco lepsiho, i Aliance tam prisla pomoci paprsku. 2) Proslov k lodim byl sice peknej a dojemnej, ale kdybych netusil proc tam jsou, zdal by se dost stupidni. 3) Nechteli jste taky pri odvleceni Doktora dovnitr slyset spis bubny? |
Doktorovo zavreni aspon po celou pristi epizodu a otevreni behem vanocniho specialu. Doktor ma na Zemi jeste dost pratel tak by snad zabranili Big Bang i bez neho. Navic by to fanousky paradne nazhavilo Myslim, ze nektere skoro zabilo, ale my vime, ze tohle se pravdepodobne stejne nestane... |
River bude v pohodě, má přece ten Manipulátor Víru, ne? Amy asi opravdu kaput, ale čas může být přepsán... |
Jakou druhou TARDIS to máš na mysli? Jediná TARDIS o které vím, že je na Zemi je ta v Cambridge... Nijak mě nenapadá, kde by měla být nějaká jiná, ale myslím, že kdyby jim Doctor ukradnul kus budovy tak by se jim to asi moc nelíbilo |
Proste bych ho pro efekt neukazal v Big Bang, nebo jen jak v ty krychly vysiluje a snazi se premyslet. A pak ve vanocnim specialu epochalni navrat! |
Prece by neprivolali tolik nepratel jen aby mrkli na Doktora pod zamkem, na to by stacili Daleci, Kyberlide, Sontarane, Judooni a Nestene. Ostatni tam vypadaj spis pro paradu. |
Doctor nerestartuje trhliny, on restartuje vesmír. |
Kdo skončí v tý krabici bylo jasný už od "Všichni sem jedou, proč jenom já nevim o co jde?" |
http://serialy.kinema.sk/2010/06/najsexi-herecky-200910