Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
Ahojte, nestretli ste sa niekde s linkom na stiahnutie akéhokoľvek formátu knižky STARGATE SG-1 STARGATE ATLANTIS: Far Horizons: Volume one of the Travelers' Tales? Viem, že vyšla len nedávno, ale tak boli Vianoce a dúfam, že sa niekde objaví...
Též děkuju a už se nemohu dočkat léta až vyjde legacy 8.
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
Tak díl Atlantis legacy č.8 přečten. Bohužel nevím jak ji dostat z telefonu Kindle app.
Dajte niekto link na stiahnutie tej knihy (SGA Legacy third path) pretoze ja som uz z toho bezvysledneho hladania na nete frustrovany (a torrenty som doteraz nepochopil...)
tak nedavno jsem navštívil knižní obchod amazon a tam jsem narazil na autorku Michele Briere. ma tam nekolik knih a jedna serie je o sg1. Je to dost o tom jak pozemska část sg1 žije v jedne domacnosti a jak se rozvíjí vztah Daniela a Jacka. Jednoho dne se na obloze nad Coloradem oběví dvě mimozemské lodě, mezi kterými probihá přestřelka. Na scéně se též oběví pozemske 302. Program hvězdné brány je odtajěn, atd. Vztahové tema je i v jiných jejich knihach které nesouvisí s sg tematikou. Na jejím blogu je publikována jeji další kniha. http://thelapisgates.blogspot.co.uk/
Mám k dispozici prvních 45 stran... toť vše, co se mého umění týče a věz, že jsem tomu věnoval dva dny, ptal se i na poradnách, fórech... Asi si je vážně budeš muset za 5dolarů/kus koupit.