Mě teda popravdě Extremis moc nechytlo. To beru opravdu hodně od konce (když je to vlastně "nový origin" či co), ale zaujala mě o tom přednáška na Festivalu fantazie, tak jsem tomu dala šanci. Každopádně Civil War mě hodně bavilo, a teď si ještě musím zjistit, kde přesně příběhy z ní pokračují, protože
Toto je spoiler!!!:
|
Stark ředitelem Shieldu, to už v těch nových příbězích zase dávno neplatí, protože ho později sesadili |
Orientace v tom marvelovském universu je hodně složitá.
DC není o moc lepší, ale já nejsem moc "DC fan". Batman je asi jediný, kdo mě baví, ale jeho příběhy mi přišly i na komiks moc překombinované (soudě, zase, podle přednášky, na které jsem byla, a kde byla shrnuta celá dosavadní historie)
Každopádně sledovat některá diskuzní fóra, jak se teď komiksoví fanoušci hádají o tom, jestli budou úspěšnější filmoví Avengers nebo Batman, hádající se ještě k tomu s lidmi, kteří filmy vůbec neberou, je docela sranda
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.