Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes-schopnosti

Heroes-schopnosti

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Re:

Příspěvek 07.1.2009 21:23:28
Trandul Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ale v komixu bylo, že omylem zablokoval schopnost svymu otci. Pokud by to bylo tou sugescí, tak by to musel udělat vědomě a soustředit se na to.

Jinak Clair byla jedina, kdo přežil Sylerovo "skalpování", takže to nebude záležet jenom na mozku.

Zajímalo by mě jako schopnost dostane Mohinder. Tu "pavoučí" schopnost si vyléčil kontaktem s tou látkou.

A Hirova schopnost se dá rozvíjet tim, že bude čas zastavovat líp. Když zastavil čas tak se Daphne mohla pohybovat jako normalni člověk. Když sme už u toho, tak co byl ten barevnej pruh za Daphne, když Hiro zastavil čas. Neni snad rozmazání způsobený tim, že to je rychlejší než vnímání oka?

A když sme už u toho Hira( :D ), tak jak byl Hiro v budoucnosti a Ando ho strefil červenejma bleskama a Hiro si myslel, že ho zabil, ale pak se zjistilo, že ty blesky jenom zesilujou schopnosti ostatních. Mohl se teleportovat na Mars.

Příspěvek 08.1.2009 01:14:11
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Znovuobjevení zapomenutých témat :)

Tak řekl bych, že Hiro nebude mít ve třetí řadě žádnou schopnost, potom co mu ji arthur sebral... takže se s Andem prohodili, teď bude dělat slouhu a to je asi dobře... A vlastně Ando je taky bezmocnej, když budou spolu jenom oni... takže si musí najít lepšího kamaráda :)

Jinak ten pruh za daphne bych řekl že byl vzduch rozraženej...nvm...

Příspěvek 22.8.2009 01:27:56
HerCuleS Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hele mě se líbý ta blondýná co má samoregenerační schopnosti vyděl jsem jenom pár dílu ale newim z jaké řady to bylo ale pamatuju si že v tom jednom onom dílu vyšla z hořícího baráku a za chviličku byla zase uplně fit to by se my hodilo !!! :shock: :D :D :laugh: :loltransparent: A kdo by taky nechtěl být skoro nesmrtelný já teda né ale žít se superschopnostma by nebylo na škodu !!! :thumbsup: :pyramida:
Obrázek
Hraju StarGate-Game.cz (Odyssey) A všechny tímto Zdravim !!!

Příspěvek 21.6.2010 09:31:13
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Myslíš Claire (co si pamatuju). Tak mě napadlo. Jaká je vaše nejoblíbenější schopnost (ne postava) z Heroes? Pro mě Hirova a Peterova. A ještě tam byla takováta holka co se rychle učila. Tu myslím mám :D
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 07.7.2010 22:54:21
jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nikdy neumřít by nebylo na škodu, ale jinak je naprosto bezbranná a tudíž ji nemám moc rád. Nejlepší postava je pro mě samozřejmě Peter - a ne jen proto, že má hafo schopností. Ovšem musím přiznat, že když mu byly všechny ukradeny tak jsem skoro brečel. Takhle zruinovat jeho potenciál? Za to by někdo zasloužil kulku do headky :evil:
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Příspěvek 07.7.2010 23:31:17
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Claire je se svým regeneračním potenciálem bezbranná asi jako Wolwerine...
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 08.7.2010 01:36:13
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak Wolwerine je Wolwerine :) Clair by mohla být s adamantiem na kostech taky docela hustá :D

Příspěvek 09.7.2010 21:39:33
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Píše se to Wolverine, jako rosomák anglicky :wink: . Trochu jste pozapomněli na Deadpoola, ten má regenerační schopnost mnohokrát vyšší. Usekneš mu hlavu, on si ji nasadí a žije dál. :D Jeho jediná nevýhoda je že se mu nerozpadaj žádné buňky, takže mu stará kůže zůstává a vypadá nechutně. Dále mu neodumírají mozkový buňky a tak je trochu šílený. Pochybuju že useknutí hlavy by Claire přežila. V tom díle, který se odehrává o pět let později ji Syler stejně uřízne vršek hlavy. :scared:
Obrázek
Povídka První hrozba

Příspěvek 10.7.2010 16:50:52
burgi22 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

A proč by nepřežila,i když jí Sylar uřízl vršek hlavy tak to přežila :wink:
Takže useknutou hlavu určitě taky :twisted:

Příspěvek 11.7.2010 21:45:26
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já sem viděl jenom první sérii takže nevím co přežila a co ne. Jenom jsem řekl že na Deadpoola nemá.
Obrázek
Povídka První hrozba

Příspěvek 01.1.2011 15:52:33
UPIRIK2 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

v polovině 3 serie Peter ztrácí schopnosti, vysaje mu je otec.Pak si píchne sérum a udrží si jen 1 schopnost. v 6 dílu 4 serie má schopnost vydět zvuk v barvách

Předchozí

Zpět na Heroes