Technicky za to pokud by se někomu podařilo nahromadit čistou energii a pak ji narvat do jednoho bodu na zemi.....určitě by to udělalo červí díru (nebo černou
). Jenže co je čistá energie.....chtělo by to tabulku jak jsou energie zavislé na sobě.... (např:
Elektrická energie je zavislá na kinetickéatd...)
Podle mě plasma je taková čistá energie.... jenže vyrobit dostatek plazmatu a ve vysoké teplotě s vysokou rychlostí ho narvat do nějakého bodu na zemi..... to chce odvahu. Dneska jsou technologie na vysoké úrovni....nanoboti dokážou se replikovat a dokonce měnit atomarní struktury.... atd.
Když už otevřít okno někam tak už do jiného vesmíru, paralerního a nějakého s magii.... proč? Magie vám otevře okno kamkoliv protože podle teorie paralerních vesmírů můžou být jiné fyzikalní zákony v jiném paralerním vesmíru..... A taky jiné atomy atd. Takže pro fanoušky anime.... ano, pokud je teorie pravdivá, jak vypadá anime tak vypadá nějaký vesmír
Já moc na anime nejsem ale i tak bych se rád koukal do pár vesmíru (
TARDIS stačí ). Takže páni a dámy fyzikové.... co začít přemýšlet jak otevřít okno do jiného vesmíru? Poslechnu si nápady a pak napíšu svůj.
Díky za přečtení.
a je mi 15