Na Horory, Akční atd... se mohou dívat všichni. Na Sci-fi se ale můžou dívat jen inteligentní lidé. Protože čím víc je člověk chytřejší, tím víc je stranou kolektivu (který je tvořen převážně blbci
) tak nás považují za hlupáky, protože oni sami nemají mozek na pochopení některých principů. Jeden spolužák je hloupější (známky 3/4) a tak nemá příliš rád SG. Vidí totiž tipické akční scény s kvérem v ruce a pak romantiku jak [martuf] (nevim jak se to píše) políbil jolinar (taky nevim jak se píše) no, a to jim stačí na vytvoření závěru. Nechápou prostě nic z ostatního jako jsou vtipy, ironii (ani by jste neřekli kolik lidí ji nechápe) a samozřejmě technické věci. Problém je to, když má člověk touhu se vzdělávat a nebo chce vše vědět aby mohl machrovat. Ze třídy mám tento krásný rozhovor o časové smyčce. Mě se líbil ten díl Časová smyčka - já ho nepochopil - a co jsi nepochopil? - no, proč byli v smyčce jen teal'c, O'neill a ten chlap? - protože je zasáhl ten paprsek - a proč zasáhl zrovna je? - protože stály u panelu - a proč to působilo jen na pár planet? - protože je brána zadala? - a proč si tam teal'c a O'neill žonglovali když je daniel učil? - Protože se nudili? - a proč podal O'neill rezignaci? - protože chtěl dát pusu carterove? - a proč... - ježiši ty jsi snad fakt úplnej i......? Proč se s.... musíš furt na něco ptát? Když to nechápeš tak se na to nedívej=)
(- označuje konec jedné osoby a začátek druhé) no. a toto se opravdu stalo (něco na ten způsob) a zkrátka je nemožné blbcovi tedy vysvětlit jak se věci mají a pro něj je jednodušší říct že jsem de..bil já když se na to dívám než on když to nechápe.
Nic není pravda, vše je dovoleno.