No teeda! Četla jsem teď tady asi hodinu slovní bitvu mezi Klenotkou a Fazulinou a sama nevím kam se přiklonit.
Zažila jsem fáze naprostého odsouzení SG1 a vynášení SGA, abych pak zase pohrdala SGA (ano dokonce i Sheppardem) a oslavovala SG1. Ben Browder mi v SG1 připadal jako nechutný šašek- načež jsem uviděla Farscape a SG1 jsem dosledovala kvůli němu. ...A připadala mi úžasná!!
Ještě jsem neviděla 7. a 8. serii - jen pár dílů na RTLII a tak teď podřizuji svůj denní režim , abych to stihla v 15:10 k TV. Sedím u toho jak opařená. RDA má tak skvělé hlášky a dokonce i Daniel mi tam připadá inteligentní.
A SGA? Sheppard a Rodney jsou sehraná dvojka - moje jedničky (tedy samozřejmě Sheppard vede). Ronon mi typově vyhovuje, Elizabeth je mi líto - mě se líbila, Carsona jsem obrečela, Teyla se mi zpočátku moc líbila. Říkala jsem si , kde sehnali tak hezkou herečku s úžasnou postavou, tak milou... Dneska se celá rodina smějeme Teyliným přemoudřelým výrazům
Ale hlavně - doufám , že mi SGA ještě dlouho vydrží!! Dobrá nebo špatná, hlavně aby žila!!! No raději dobrá samozřejmě