Dobře, tady jsem na poli Stargate fandů takže na vás musim postupně.
1)BSG je uvěřitelnější než SG seriály (všechny) - nejsou tam štíty, žádný super mega laserový zbraně, portování atd
V BSG se střílej NUKY, kryjou to železným štítováním na lodích,... Co se týče vesmírnejch bitek tak je to uvěřitelnější než SG. Teda až na jejich FTL pohon (ne, nemá to souvislost s pohybem Destiny jak to řikal Rush, jen shoda názvů)-FTL na BSG funguje úplně jinak
2)koukněte aspoň na jeden díl předtím než BSG odsoudíte. Zjistíte že BSG není o mega bitkách ve vesmíru, kde lítaj paprsky sem a tam, zbytky hat'taků tady, občas támhle. NE! To máte jak Star Trek. Ten je o lidech, ne o tom jak Enterprise lítá a střílí na všechny nepřátelé v dosahu.
Prostě srovnávat takovýhle zásadní scifi kousky nejde.
Přirovnání:
Star Trek - Star Wars
Battlestar Galactica - Stargate jakákoliv
BSG je o lidech, o temné stránce lidstva co se snaží zachránit, ale všude koukaj intriky. A taky občas nějaká fakt dobrá bitka lodí což je cool.
-----------------------------------------
Ten kdo napsal
prosím vás, když chcete vychvalovat SGA-což chválím- prosím, nemluvte o Teyle. Ta akorát lidi odradí od koukání na Atlantis
Jak já jsem si užíval díly kde nebyla
----------------------------------
Jo možná vás, lidi co fanděj vesmírnejm bitvám v co největším množství nechytí, ale BSG stojí za shlédnutí
já ano
nikdy jsem nevolal po nástupci BSGčka, je to pro mě tak dokonalej příběh, že si myslím, že jakýkoliv další pokračovaní, napodobování, nebo cokoliv jinýho, tomu už prostě jenom uškodí... můj názor, klidně mi za něj ukamenujte...
----------------------------------------------------
Až budete házet kameny na něj, nechte jich pár pro mě. BSG NEJDE NAHRADIT ANI PRODLOUŽIT.
So say we ALL
EDIT: Nepiš dva a více příspěvků pod sebe. LAZYjohnEdit: Ale teď to vypadá pěkně blbě když to je v sobě