Ve zbytku 1. řady se do Pegasu nepodíváme, ale určitě s ním více než počítáme. Vlastně... no, nechte se překvapit.
Už jsem ve foru o 5. řadě SGA prozradil, že v S2 bude jednou z nových hlavních postav Wraithka.
S tím opět souvisí překomplikovanost a překlácanost, které se dost bojím, a přemýšlím, jak se ji vyhnout. V součanosti možná některé mystery prvky vypadají dost neprovázaně, zvláště ty představené v Downfallu, part 2, ale ve skutečnosti je pěkný interní dvoustránkový dokument, které to celé vysvětluje
Kdybych vynechal vztahy postav a mezirasové války, tak je Odyssey hodně mystery. Ne tak extrémně jako Lost, ale určitě bude tahle linka převažovat.
Ono, i v budoucnu bude docházet k rozbití hlavní posádky a dlouhým storyarcům, jak jsou různí členové jinde. Pierson se vrátí, pokud neumře
Vlastně si myslím, že jeho nepřítomnost na lodi dá více vyniknout jiným postavám, jako Gummymu nebo Liu. Zvláště v S1,5 získají různé postavy důležitější postavení, než doposud (například Gummy je teď v podstatě řadový pilot). Jde o to, že až teď v S1,5 naše postavy začnou získávat určité funkce ve flotile, které by bez ztráty Země nemuseli přebírat. Jak jsem řekl, až do Downfallu to byl hodně stále pilotní díl.
O Hegemonii se dozvíme už něco z těch současných teaserů, hodně jsme kvůli většinu infu překopali episodu 11. I mě začínalo být jasné, že po tolika episodách by se hodilo představit nepřátele trochu obšírněji.
V současné době se dost řeší hlavní antagonisti a kdo to vlastně bude. O jednom už víme delší dobu, ale představitele Hegemonie jsme ještě moc nevymýšleli. Ve hře je i jedno známé jméno Stargate světa...