hele ve hře u asgradskýho billiskneru píšou belliskner nevíte jak se to dá spravit? celkem my to vadí. a plz hodte my nekdo link na funkcni 1.1 crack díky
Myslim das F3 a v pravem sloupci mas moznost MV AM Menu. To rozkliknes a muzes je bud jenom vypustit nebo i pilotovat. Ale musis mit vsechno zapnute v mutators nebo nekde v options. Me to zpocatku taky neslo, ale az sem vse pozapinal to slo.
Prosim vas, potreboval bych vedet jestli v sg packu 3.0 je asuransky kriznik, ktery byl viden v dile Progeny? V uvodu tohoto tematu je tam odkaz na ukazky obrazku z 3.0 sg packu a je tam, ale ja kdyz jsem stahl treti sg pack a dal si ho do slozky hry tak tam nebyl, vlastne jsem nepozoroval zadne novinky oproti verzi 2.0. Z tohoto duvodu jsem se rozhodl celou hru znovu stahnout a vsechny mody aplikovat znovu a zajimalo by me jestli musim dat do hry i sg mod 1 a 2 nebo staci pouze treti pack a prvni dva davat nemusim. A konecne posledni dostaz - existuji lode jako napr. travelerska, nebo zpm hive ship? Dekuji vsem za odpovedi.
1. není, je tam jen Antický křižník podobný Auroře. Jen nevím, jestli se někdy v seriálu objevil. 2. dívej se po složce Others ship, nebo Others sci-fi ships, tam by to mělo být. 3. to ti teď bohužel nepovím. 4. ne.