Nj ale to je přece jenom hoóóóóóóodně něco jinýho než ta má 400 stránková nebo Mackenziina 900 stránková...
Jinak nikdy sem nepochopil, proč to na řady vlastně neděláš, kdybych já měl tolik povídek, tak se - řečeno zvláštně ale výstižně - "ukájím" tím, že píšu třeba dvanáctej díl dvanáctý řady a ne pořád první z prvních v první řadě, což přímo vybízí k tomu s tím seknout, protože tak daleko jako ty snad ani nejde zajít (myslím ohledně počtu dílů, těch pár set stránek je docela možný napsat
)...
A já bych to u své povídky bral tak, že jedna řada je jedna velmi provázaná série povídek, které bych raději bral takhle v celku, kdybych pak měl třeba víc řad, tak bych to už myslím dělil na jednotlivé řady, jestli se to teda tady bude takhle brát (myslím to dělení na dlouhé a krátké povídky) - a samozřejmě to, že jsem dokončil první řadu beru jako, že jsem zatím dokončil "povídku", protože nutno říct, že ani já si nejsem na 100% jist, jestli ze sebe další díly ve stylu 24 hodin dostanu, ale času konec konců dost, takže zase nechci strašit to málo čtenářů, kteří mi tu zůstali...