Tak konečně jsem našel skulinku v čase, abych se dostal k počítači. Tak v prvé řadě bych rád poděkoval
Aiwendillovi za organizaci dalšího ročníku Barda (Nechápu kde na to bereš čas a vůli).
Také bych chtěl velmi poděkovat za hlasy pro Stargate Evolution, jsem rád, když se to líbí a nepíši to jen pro sebe. Budu se snažit jít po stopách předchozích dvou Bardů a dokázat tak, že si zasloužím nést ten titul a příští rok se znovu rád utkám v dalším ročníku a snad se mi mé myšlenky podaří úspěšně dát na papír, abych tak mohl konkurovat elitám tohoto fóra.
Nemalé díky si také zaslouží pár autorů, kteří mě při psaní podporují, radí a dále rozvíjí mé zápletky. Tak musím říct, že na Evolution má v nemalé míře podíl
Jakop a pak také
Daedalos304,
kasparova655365,
Ronnie124 a když se na skype uráčí dostavit, tak samozřejmě i pan
St0rm. Každý něčím přispěl, každý prakticky nevědomky pomohl tvořit zápletky a scény, už jen z běžné debaty. Tak ještě jednou díky, těším se na další spolupráci.
Na závěr, chci ale poděkovat všem, kdo tohle fórum udržují při životě a já se mám tak ve chvílích klidu kam vrátit. (Těch chvilek bych ovšem uvítal více, ale kdo ne
) A také opožděně přeji, šťastný nový rok a užívejte sněhu, dokud ještě nějaký je.