Mno lidičkové a milí foráři různého věku, vyznání a v neposlední řadě pohlaví
rok se s rokem sešel a náš slovenský bratr Aiw nám tu opět uspořádal kulervoucí a nervy drásající parádu
(nemyslete si, tyhle úvodní věty ke mně přišly jak blesk z čistého nebe)
na začátek musím poděkovat krom Aiwovi také všem, kteří doposud hlasovali. Ať už to bylo pro mě, pro St0rma, Aiwendilla, Monny a MacKenzie...a mnoho dalších skvělých autorů... letošní prozatím hojná účast je potěšující a dává naději do příštích let, že fórum i po "klinické smrti" SG seriálů a filmů bude stále žít.
Jak jsem již říkal, jsem svým fanouškům velmi vděčný, že hlasovali pro moji povídku, což autora a jeho snahy vždy potěší a mnohdy i motivují k dalšímu psaní (motivace je stále, náapdy taky...ale není čas). Nicméně je tento ročník poznamenám jednou nepříjemnou věcí a to jak tomu říkám Anti-St0rmovskou bojkotací...já osobně nevidím nic špatného na tom, že by St0rm svůj post obhájil. Nevidím nic špatného na tom, že pro něj jeho věrní fanoušci hlasují...ovšem co vidím špatného na letošním hlasování je přístup některých čtenářů, kteří záměrně bojkotují zřejmě jednoho z nejlpeších autorů tohoto fóra jaký tu kdy byl a to jen z pošetilého důvodu, aby i ti méně zdatní mezi něž se řadím i já, Kramlík, Shayla, Kasparova655365,...a mnoho dalších měli šanci vyhrát. Proto vás všechny vyzývám, abyste zvážili a případně přehodnotili svá halsování, aby i tento ročník mohl probíhat v duchu a rámci fair-play. Ocením to nejen já, ale zřejmě i jiní potenciální vítězové (Aiw, Mr.Mister, Moony + MacKenzie), čímž opadne taková ta zvláštní hořká pachuť výhry, protože v hloubi srdce víte, že je zde někdo lepší...
Tímto trochu delším textem nechci nikoho podněcovat ke změnám pokud tak nechce dělat....ani nesnižuji hodnoty literárních děl zde na fóru jiných autorů. Jen chci abyste při hlasování nemysleli na to, aby to náhodou vyhrál někdo jiný, než loni. Samozřejmě vaše volba nemusí zahrnovat St0rma z důvodu, že to prostě není váš šálek čaje, ale pokud jeho povídku máte rádi a neudělili jste mu hlas jen z důvodu, aby znovu nevyhrál...prosím, hlasujte pro něj.
Nechtěl jsem tady nikoho konkrétního zmiňovat v rámci profesionality, ale aby nedošlo k nedorozumění z vaší strany, je třeba uvést jeden příklad nejmenovaného čtenáře.
Dovolím si citovat!
Já si myslím, že nejlepší je StOrm, ale hlasovat pro něj nebudu.
Záměrně jsem vynechal usměvavého do očí bijícího smajlíka, který jen podtrhoval ubohost s níž bylo potvrzeno to, čemu jsem tuto úvodní řeč věnoval.
Doufám, že jste si toto přečetli celé, a že jste si z toho něco odnesli. Tímto vám děkuji a nyní bych si dovolil udělit tolik očekávané hlasy.
1. místo - Odkaz Phoenixe (St0rm)
2. místo - Stargate Vendetta (Patas25)
3. místo - to si prozatím ponechám a doufám, že se přes vánoční svátky dostanu k přečtení alespoň nějakých děl, abych mohl tuto anketu doplnit i o třetí hlas