Ne, žádná obhajoba, vykopneme tě bez možnosti odvolání
No, s tím pravidlem o neovlivňování hlasujících. Já vám poštu prohlížet opravdu nebudu, takže jestli někomu budete psát výhružné emaily, aby pro vás hlasovali, jinak jim sníte oběd, tak já to nehodlám zjišťovat. Zase to neberte tak vážně.
A k situaci, co říkáš, prostě pokud je to Iceova postava, tak do nominace napíše nominující "Jméno Příjmení - Ice".
Já při sčítání hlasů budu dělat kontrolu, například jestli nominovaná povídka sedí datem vydání, nebo jestli je ve správné kategorii, nebo tak, ale zase to nebudu hrotit až tak, že bych si dělala seznamy postav a ověřovala, jestli je skutečně toho a toho autora.
Pokud se rozhodnu z nějakého důvodu někoho vyloučit, tak to napíšu. Pravděpodobně sem. Napíšu koho a proč a nechám ostatní autory, aby to posoudili a vyjádřili se k tomu. Pokud by se tu drtivá většina lidí, co sem občas něco napíší, shodla na tom, že vyloučení bylo neoprávněné, tak se podle toho zařídím. Ale pevně doufám, že taková možnost nebude muset nastat.
Což mě vede ještě k jednomu upozornění.
Lidi, už jsme to řešili loni, Moooniny povídky nenominujte jako celek, vyberte si jednu, která se vám líbí, jsou samostatné.
Jakmile bude nominace v povídkách znít "Povídky od M." nebo tak nějak podobně, ačkoli mi to bude rvát srdce, budu muset takovou nominaci považovat za neplatnou, protože "Povídky od M." je název topicu, nikoli jedna povídka. Nominovat můžete tři povídky, tak si nějaké vyberte a nominujte je jmenovitě, takhle systém neoblafnete, jenom tím Mooony uberete hlasy
To platí i pro povídky jiných autorů v podobné situaci.