Mí milí spoluobčané,
na světlo světa vyšla některá fakta, která měla zůstat utajena. Neodbytní novináři a různorodé policejní složky za pomoci nejmodernější technologie odhalily mou pravou identitu... ano, jsem Superman!
No nic, když jsme se zbavili téhle nepříjemné záležitosti... Letos jsem výhru opravdu, ale opravdu nečekal. Konkurence byla silná, souboj s Dedym do posledního dne napínavý. S Patikem šlapajícím nám na paty a konstantním popichováním v naši Inklings
1) skupině to byla i sranda. Rád bych poděkoval mé inspiraci, mému korektorovi, mé hnací síle a mé největší lásce, Stormovi.
Pak také samozřejmě mé rodině, bez jejichž podpory by toto dílo nikdy nevidělo...
no to je bullshit, ale nevadí 
již zmíněným Inklings ve složení Deadalos304, Jakop, Dragon, Patas25 a novému přírůstku, Ronnie124 patří samozřejmě díky největší. Každý a jeden z nich mě nějak ovlivnil, pomohl, nebo mi rozmluvil dějový vývoj. Jednoho z nich jsem i dějem ztrestal, ale to spoileruju...
Na závěr nezbývá, než říci, že důvěru ve mě vloženou, nezklamete. Děkuji, děkuji a ještě jednou, děkuji
vysvětlivky:1) Inklings: Skupina autorů ve složení: J. R. R. Tolkien, C. S. Lewis, Owen Barfield, Charles Williams. Literární potomky prvních dvou zná snad každý.