Dragon píše:
** Major General I.Heger píše:
Sorry Revane.
se nám kapku nepovedlo co??
To máš teda recht.
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Darth_Revan productions uvádí:
Genocida 4. část
V hlavních rolích
Johny Sheprt
Neyla Hegmegn
Tronon Kex
Drodny Mc‘Kyj
Larsn Bleket
And Dr. Wejr
Po předešlých událostech se situace na Genocidě částečně stabilizovala. Byl právě nainstalován nový systém ovládání brány a tým se jej rozhodl vyzkoušet. V prostoru brány se nacházel Sheprt, Neyla, Drodny a Tronon. Z řídící místnosti ze ozval hlas:
Kontol rum: Jsme připraveni zadávat adresu.
Za chvíli se otevřela červí díra a tým se chystal projít.
Drodny: Neměli by jsme nejdřív poslat sondu? Nechce se mi zase vysvětlovat cucákům, že opravdu nemůžeme zůstat na oběd.
Sheprt: Tak dobře a máš něakou?
Drodny: Počkat, mám tady svůj speciální foťák značky Pacosonic exploder !! Ještě by to chtělo něco, na co by jsme to mohli připevnit.
Tronon: Moment !
Začal se prstem šťourat v puse. Za chvíli vítězoslavně zvolal:
Tronon: Můůj milááášéék !! Já věděl že tady někde musí být !! A v ruce třímal párátko.
Drodny: Možná kdyby nebylo použitý ….
Okamžik na to do místnosti vběhl technik a podal Drodnymu jakousi tyč. Na ní stál nápis:
The X-351 Telescopic Probe Assembly. Properthy of the US Goverment. DO NOT LOSE.
Drodny: Výborně a prostrčil tyč spolu s připevněným foťákem bránou.
Náhle se červí díra uzavřela a Drodnymu zůstal v ruce pouze doutnající zbytek tyči.
Drodny: Ach né můj foťák. Bééééééééé !!
Sheprt: Neboj, napíšeš Santovy o novej.
Drodny: Když tenhle byl spešl, našel jsem ho v Kinder Suprise !!
V kontrolní místnosti odhalili mezitím zdroj problému. Na obrazovce bylo napsáno:
„ Programe GATE DIAL 2,5 is only shareware. Please register to continue.“
Po nahrání cracku mohla expedice vesele pokračovat dál.
Na další planetě tým po chvíli narazil na podivuhodného tvora v černém hábitu. Tvor byl typický svojí chůzí a podivným stylem dýchání.
Sheprt: Co si zač ?
Neznámí tvor: Já sem Lárt Mejdr určitě jste o mně slyšeli?
Drodny: Ne.
Sheprt: Si snad něakej uprchlej mnich s respirátorem nebo co?
Lárt Mejdr: Pokloňte se přede mnou nebo všichni zemřete za svoji troufalost !!
Tvor začal tasit svoji laserovou šavli. Najednou se ozval podivuhodný zvuk.
Sheprt: FORD !
A z Tranzitu, který právě přirazil, vystoupil nám všem dobře známí poručík.
Frod: Já ho přejel, to snad není pravda. Tohle mi pojišťovna nikdy neuvěří.
Sheprt: No to bude dobrý to se něak vysvětlí. Co teď zrovna děláš? Dlouho jsme o tobě neslyšeli.
Frod: Momentálně sem založil firmu na výrobu marmelády. Jmenuje se to Frodova Hnusela. Meleme do toho Cucáky, po ránu je vynikající. Akorát mi teď práci trochu kazej Džemy. Každopádně když už sem vám prozradil svoje výrobní tajemství musíte jít se mnou.
A tak byli hrdinové našeho příběhu převezeni do tajné centrály.
Sheprt: Hmm máš to tu dobře zařízený.
Frod: Jo to jo, když už chce člověk podnikat ve velkým.
Drodny: Co s námi teď bude.
Frod: Mám v plánu zaútočit na Džemy a vy mi v tom pomůžete !
Sheprt: A jak.?
Frod: Nadopujeme vás mojí super marmeládou a pošleme vás na sebevražednou misi ! Muhuehehehe
Debatu našich hrdinů náhle přerušil Drodny, který vpadl do místnosti s pikslou čehosi v ruce a něco si mumlal pro sebe…
Drodny: Hmm to je docela dobrý, co do toho dáváte ?
Frod: To ale …
Než mu ale poručík Frod stačil odpovědět tak se do všeho vložil Sheprt
Sheprt: Drodny ! Si už horší než Tronon ten taky sežere všechno co mu nestačí zdrhnout.
Řekl a hodil pohledem směrem na Tronona, který si právě nacpal celou sklenici marmelády najedou do pusy. Bylo slyšet chrastění rozbitého skla a poté opatrné polknutí. Sheprt pouze zakroutil hlavou …
Frod: To ale není marmeláda Drodny. To je leštidlo na parkety.
Drodnymu ztvrdnul úsměv na tváři a tázavým pohledem se podíval na Froda.
Drodny: Děláš si srandu ? …
Frod: Ne nedělám …
To ale neměl Frod říkat. Drodny okamžitě zahodil pikslu s leštidlem a rozeběhl se po místnosti …
Drodny: Můj Bože, co jsem to udělal, teď mi budou muset udělat klystýr !!
Po cestě porazil několik stráží a převrhl obrovskou nádrž s marmeládou. Ta se rozlila po místnosti a vyzkratovala elektrické obvody. Situace ihned využil Sheprt a rozhodl se s týmem zmizet.
A tak končí příběh jednoho dobrotivého prodejce marmelády …
TO (NEVER) BE CONTINUED!
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215