Jakope, ClaP je pre mňa len další príbeh z ďalšieho uhla pohľadu, teda vlastne s ďalšou ústrednou postavou. Anna Kornilovová sa objavuje vo všetkých príbehoch z môjho univerza. (Dobre, no tak v Dolinarthe nie je...), takže to neberiem tak, ako to myslíš ty...
Ten Kornilovovský klan je v skutočnosti trochu rozsiahlejší a zahŕňa aj osoby mimo ústrednú Kornilovovskú rodinu. Curso tam tiež patrí...
Čo sa týka ostatných príbehov, tak RoW - Daniel Kornilov, RoT - Mária Kornilovová, WoS - Jack Kornilov, WiR - Clelia Kornilovová. Náznaky ukryté na rôznych miestach v už publikovaných príbehoch ti dopomôžu uhádnuť, o čo v jednotlivých príbehoch pôjde...
Sinertov životopis mám spísaný, avšak je to len alpha verzia, takže to nebudem publikovať. Okrem toho to neustále upravujem, takže niekedy po vydaní RA to možno vydám v rámci pomocných súborov spolu s osudmi iných vedľajších postáv...
P.S.: vidím, že som tu spomenul aj ďalšiu poviedku, ktorú mám v pláne. WoS - Wrath of Sentinel. Bude to príbeh tej nešťastnej expedície, na ktorú Jack Kornilov vyrazil a jeho mama ho musela zachraňovať.
Adventurers...