Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Rozepsané/Nové povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

My děkujem za povídku :D :twisted:
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

taurian13 Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mam jednú otázku. Znova je to asi moja nevedomosť, ale prečo sa konkretne nemohli spojiť s loďami subpriestorovou správou?
A mal by som ešte zopár postrehov, v tom výťahu síce beriem, že nepriestrelné vesty sa ľudom v predných líniách hodili, ale som si takmer istý, že nejaká trela musela zablúdiť aj ku hlavám vojakom a keďže nie som oboznámení s "nepriestrelnou vestou na tvár", trochu to vo mne vyvoláva otázky (alebo si to myslel, že mali až také šťastie? :scratchanym: ). Keď sme už pri výťahovej scénke, ja byť Hebriďanom, tak nečakám ani sekundu a v momente otvorenia dverí, pošlem komukoľvek kto je vo vnútri srdečné pozdravy ala "granáty". A ďalšia "nezrovnalosť", ktorú som si všimol - 304 boli odvolané narýchlo, čiže predpokladám, že niečo ako pozemné letisko nikto neplánoval (podľa mňa stačia hangáre), takže čím tie lietadla tankovali?

Dejovo je tató časť dobrá, ale myslím si, že vieš písať lepšie...
(môj názor, nič viac nič menej :wink: )

Avšak som naozaj veľmi rád, že si zahrnul aj Al-Kaidu do poviedky... :D

P.S.: Vážne,... ešte v hangári??? 8)

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jo to je velmi dobrá otázka proč jim o té bombě neřek mimo sluneční soustavu.

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

hh jsem rád, že se ptáš na volání do subprostoru...už jsem to v povídce několikrát dělal stejně...

podle mě je volání do subprostoru krapet jiný než "mobilem", kdy na zavolání do subprostoru potřebuješ adresu (dejme tomu, že ty stejný, jako při vytáčení brány) přitom se nesmí volané číslo pohybovat, protože adresu prostě v té rychlosti netrefíš => z toho plyne, že voalt můžou jenom lodě, protože Země má pořád ty stejné souřadnice, které se prostě nemění :) (alespoň takhle to mám vymyšlené, a jsem si jist, že mi mnozí z vás dají za pravdu), je pravda, že v některých dílech SGA to bylo tak, že prostě zprávu zachytili i v hyperprostoru, ale v jiných zase museli doletět do soustavy, aby obdrželi zprávu :)

výtahová scéna je vymyšlená tak, že všichni kdo tam byli dali neprůstřelné vesty svým kamarádům v "první linii" kdy se vesty kupily jak na sebe, tak i přes obličeje, aby samozřejmě byli chráněni, protože počítali s téměř vším...i když je pravda, že granát by se šiknul...:D

a pokud mohou letadla tankovat na lodi, tak přece nebude problém přenést dané zásoby během několiak vteřin na planetu, no ne? navíc...bránou procházely i dlouhé týdny připravené posily spolu se zásobami...:)

a jsem rád, že si všímáš i takovýchto pro tebe chyb, pro mě záměrně vymýšlené věci ,tkeré mě nevadí (beru je jako samozřejmsot či kanon :D), ale je jasné, že mým myšlenkovým pochodům nemusíte všichni zcela jasně rozumět, a proto se ptejte, rejpejte, vše vysvětlím...a pokud ne? tak si pogratulujte, protože jste mě nachytali na švestkách :D

jj Al-Kaida, ještě bude sranda...:)

Kramlík Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak, tenhle díl byl skvělej, doufám, že stačili ty bomby najít a transportovat do vesmíru. :D:) A stím voláním do subprostoru stebou souhlasím..:)
Daedalos304 píše:
jj Al-Kaida, ještě bude sranda...

Těším se co jsi pro nás vymyslel. :P:)
Jestli má někdo zájem si přečíst mou povídku, tak tady je:
Stargate Defence
Atrins Calendar - Ve stádiu vývoje. :P

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No jestli sní bude sranda jako v tvé minulé povdce tak se opravdu máme na co těšit

coldvel Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Budeš tam mít jak Ladina sejmuly vojáci z SEAL team six :D
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

coldvel a spol.: vy vážně očekáváte, že vám vyžvaním zápletku dalších dílů?...vždyť to byste se připravili o to vzrůšo...:) nu ni?

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

To je o důvod více, abys někdy vydal neplánovaně další díl :D
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Mé povídky
StarGate Ships StarGate Speciály StarGate Genesis

Major General
Major General

Odpovědět s citací

hh :D to asi nee...takovou radost vám neudělám :p

kasparova655365 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Jsi zlý!!!!!!

Klečím na kolenou a prosím :D
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Mé povídky
StarGate Ships StarGate Speciály StarGate Genesis

Major General
Major General

Odpovědět s citací

myslím, že i kdybyste se zde naprosto všichni stavěli na hlavy, rozkrájeli se navzájem...stejně byste mě nepřemluvili...the force is strong with me :D
Naposledy upravil Daedalos304 dne 25.7.2013 16:36:34, celkově upraveno 1

Captain
Captain

Odpovědět s citací

fsájn už nikdy neořečtu tvoji povídky protože jsi tak zlí :D :D :D :D :D :D :D né kecam jelikož je to momentálně nejlepší povídka

Major General
Major General

Odpovědět s citací

je třeba správně to napětí dávkovat...:) měl jsem sice jinou představu jak povídka bude vypadat...ale s nynějším dějem a podobou (leč jsem s ito koncem hodně posral) jsem velice spokojen, ale je možný, že v "opilosti" budu mít slabší chvilku a prdnu sem něco i neplánovaně...

btw: 3501 příspěvek...jsem major generáááááááál :D

TADÁ :D PDF je na světě, tak sosejte

P.S.: jestli to takhel půjde dál, tak tu zase budeme muset vyhlásit soutěž o další díl :D 800. příspěvek opět na krku...vy jste démoni...:D

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ale tak skusit jsme to mohli, možná, že by ses prokecl. :D
Daedalos304 píše:
myslím, že i kdybyste se zde naprosto všichni stavěli na hlavy, rozkrájeli se navzájem...stejně byste mě nepřemluvili..
No, potom by jsi neměl diváky, takže.. :D Ale ne.. :) Musím říct, že tvoje povídky, jsou nejlepší. :) Každou středu jako maniak čekuju web, abych si mohl přečíst další díl. :D:)
Stargate Defence

Major General
Major General

Odpovědět s citací

kramlík: děkuji, taková slova vždy potěší, mě obzvláště...občas mě totiž přepadne taková tvůrčí krize a hlavně chuť se vším praštit...ale todle rozhodně ustaičně zvedá náladu a momentálně se to projevuje tak, že píšu jak oteklej...sice ne nějak rychle (asi 3-4 A4 denně), ael píšu a momentálně budu dokončovat 7. díl, na což ihned navážu osmým jehož děj mám již nějakou dobu v hlavě a těším se až to prdnu do wordu (následně přepošlu na přečtení, přičemž budu samozřejmě očekávat reakce mých prvních kritizujících kamarádů :) )

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nemáš vůbec zač, spíš my bychom měli děkovat, za tak skvělou povídku. :) Tak si při tom psaní, hlavně neubliž. ;D:) Kdyby jsi stím sekl, neměl bych důvod, proč dál žít ! :O :D Myslím, že i ty 3-4 A4, jsou docela dost. :) Ať už je středa ! :)
Stargate Defence

Major General
Major General

Odpovědět s citací

hh :D to co byl pro mě v Enemies 1 díl, je pro Intervention začátek :D první tři až čtyři stránky většinou věnuji obyčejným informacím a úvodem do nějakého děje, než se vrhnu na zápletku a rozvíjení, případně zakončení dějové linky čili minimálně 10 A4 se snažím na díl mít, což prozatím plním...:)

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To se ani nezdá, když to čtu. :) Fajn vědět, že tak rychle přečtu 10A4. :D Můžu se zeptat, kolik bude mít dílů 1 série ? :) A jestli už tak případně víš i 2 sérii, kolik tak přibližně bude mít. :)
Stargate Defence

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Kramíku doporučiji kouknout na uplně první stranu.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Děkuji ti, zapoměl jsem, že je to tam napsané. :)
Stargate Defence

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak jednotlivý díly co se týdně dávám mají 4-6 stránek dle nějakýho dobrýho dějovýho utnutí...:)

a jak první tak druhá série mají/budou mít 20 dílů...pokud se vrhnu i na třetí sérii tak počítám s tím stejným číslem...:)

P.S.: osmistý příspěvek opět vyhrává tentokráte korekturovaný 12. díl v jeho plné kráse :)

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Takže...vrátil jsem se z dovolené a v rychlosti sfouknul obě části nového dílu. Jsem ještě trošku mimo, takže zatím se nebudu vrhat do rozsáhlého hodnocení. Jen co si tak vzpomínám, tak se mě moc nelíbí aféra s Bin-Ládinem. Mám totiž pocit, že se to samé objevilo i v Enemies. Chtělo by to alespoň zařadit do hry jinou teroristickou organizaci. Ale každopádně hromadné decimování pozemské flotily vypadá dost zajímavě. A proč si myslím, že tohle skončí velkým vítězstvím...záporňáků :D Nemělo by to však být tak jednostranné a nemělo by docházet jen ke ztrátám na straně Země. Tvrdý boj se škodami na obou stranách ovšem vítám. Jen ať to není vynucené a až moc přehnané. Pamatuji si, že na konci Enemies jsi měl takové období a začal jsi bezmyšlenkovitě vraždit všechny hlavní postavy. Tak přehnané by to zase být nemělo :)

To bude obecně tak asi všechno. Možná mě napadá, že bych uvítal větší využití nového tanku. Jen pár krát vystřelil a podle popisu předlokládám, že byl stavěn na tvrdší podmínky ;) Naopak boj pěchoty s podporou stíhaček se mně celkem zamlouval. Jen občas ubrat s tím štiplavým prachem :) Nedokážu si moc představit, o jaký prach asi jde, ale jak jsem četl díly dohromady, tak se to tam objevilo hned několikrát :D
A jako poslední poznámku si neodpustím to, že bych uvítal trošku oživení boje v podzemí. Ne jen staré známé SG přestřelky z ha'taků, ale i trošku taktiky. Snažil jsi se využívat těch kouřových granátů, to se mně líbí, ale myslím, že by šlo ještě okořenit. Představoval bych si třeba odpojen proudu, útok po tmě, průlezy ventilací, nastražené C4 a strhávání stropů. Však to všichni znáte :D

Nakonec jsem se tedy trošku rozepsal, takže to asi můžeš brát jako plnohodnotný ohlas k oběma dílům naráz :)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Na etbe jsem čekal Speedy :) opět si mě svým plnohodnotným, i když původně "nechtěně dlouhým" ohlasem potěšil...

-tak aféra s bin Ládinem :D...v něčem možná podobné, ale ve své podstatě naprosto jiné... viz následující díl a jeho pokračování (čili úplně rozřešení Hebridanu a situace se Zemí čekejte ve 13. díle)...já vím, je to zbytečně dlouhé, ale bylo to nutné :D
-bereš jinou teroristickou skupinu třeba LA? :D
-jojo, je třeba dát Zemi taky trošku naprdel a ukázat jak jim, tak vám, že doby scénáristů seriálového SG je ta tam...:) opravdu jsem se na to vrhl s nashledem a i když stále favorizuji Zemi, je třeba říct, že tak jak to fungovalo v seriálu, tak měli za prdelí vyloženě Antiky, kteří jim dokola a dokola zachraňovali život :D
-fakt jsem tam vraždil hlavní postavy?...tak to abych rychle přepsal nějaké ty díly :D
-njn, tank, ten nešťastný výtvor :D (ne i peřs kritiku jej mám rád) a i když jsem s ním počítal pro mnoho scén, nakonec jich nebylo tolik, kolik bych si přál...což mě samozřejmě mrzí, nicméně dějově nebyl zas až tak zapotřebí....
-boje pěchoty a stíhaček ještě pár bude (snad) :D
-chm, taktika :D nápad je to velcie dobrý, ovšem nejsem si zcela jist, zda bych takovou práci zvládl...já jsem přece jen na vesmírné boje, kterých se snažím vyvarovat (rozuměj dávat míň), a cpu tam mnohem více pěchotu a stíhačky...:)
-ubrat štiplavý prach, jako by se stalo :D ono když to člověk píše na několikrát, je občas těžké se vyhnout podobným věcem, když si to jako já málokdy přečteš pro úplně osvěžení :D

a nakonec moc děkuji za konstruktivní hodnocení, na nějž vždy netrpělivě čekám (páč mě i celkem baví se vymlouvat a snažit se obměkčit tvé srdce z kamene :D :D )

P.S.: tu poslední poznámku ber prosím s rezervou a metaforicky myšlenou (nejsem člověk co má ve zvyku někoho urážet :) )

P.S.2: zakažte mi někdo smajlíky...

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Zakzuji ti smajlíky jinak otázka (i když vím že budu za debila) co je LA? :D jinak tank neměl krtiku celkovou jen 90% jeho částí bylo kritizováno :D. už chci středu to je mučení nevědět co se děje na hebrydanu ale hlavně s mými nejoblíbenějšími věcma co byli v SG s názvi Odyssea a Daedalos.

PředchozíDalší

Zpět na Rozepsané/Nové povídky