Na etbe jsem čekal Speedy
opět si mě svým plnohodnotným, i když původně "nechtěně dlouhým" ohlasem potěšil...
-tak aféra s bin Ládinem
...v něčem možná podobné, ale ve své podstatě naprosto jiné... viz následující díl a jeho pokračování (čili úplně rozřešení Hebridanu a situace se Zemí čekejte ve 13. díle)...já vím, je to zbytečně dlouhé, ale bylo to nutné
-bereš jinou teroristickou skupinu třeba LA?
-jojo, je třeba dát Zemi taky trošku naprdel a ukázat jak jim, tak vám, že doby scénáristů seriálového SG je ta tam...
opravdu jsem se na to vrhl s nashledem a i když stále favorizuji Zemi, je třeba říct, že tak jak to fungovalo v seriálu, tak měli za prdelí vyloženě Antiky, kteří jim dokola a dokola zachraňovali život
-fakt jsem tam vraždil hlavní postavy?...tak to abych rychle přepsal nějaké ty díly
-njn, tank, ten nešťastný výtvor
(ne i peřs kritiku jej mám rád) a i když jsem s ním počítal pro mnoho scén, nakonec jich nebylo tolik, kolik bych si přál...což mě samozřejmě mrzí, nicméně dějově nebyl zas až tak zapotřebí....
-boje pěchoty a stíhaček ještě pár bude (snad)
-chm, taktika
nápad je to velcie dobrý, ovšem nejsem si zcela jist, zda bych takovou práci zvládl...já jsem přece jen na vesmírné boje, kterých se snažím vyvarovat (rozuměj dávat míň), a cpu tam mnohem více pěchotu a stíhačky...
-ubrat štiplavý prach, jako by se stalo
ono když to člověk píše na několikrát, je občas těžké se vyhnout podobným věcem, když si to jako já málokdy přečteš pro úplně osvěžení
a nakonec moc děkuji za konstruktivní hodnocení, na nějž vždy netrpělivě čekám (páč mě i celkem baví se vymlouvat a snažit se obměkčit tvé srdce z kamene
)
P.S.: tu poslední poznámku ber prosím s rezervou a metaforicky myšlenou (nejsem člověk co má ve zvyku někoho urážet
)
P.S.2: zakažte mi někdo smajlíky...