Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Jak se vyrovnaváte s koncem SG-1?

Jak se vyrovnaváte s koncem SG-1?

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Jak se vyrovnaváte s koncem SG-1?

Zvládám to
79
42%
Jsem uplně v haji
111
58%

Celkem hlasů : 190

Příspěvek 16.3.2007 14:42:39
ErrOrEk Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak ted este cekam na filmy takze porad euforie je, ale az bude po filmech a jestli uz ma byt opravdu konec, tak doufam ze ty filmy to ukonci... nejak... ptze jinak bych se asi zhroutil :D

Příspěvek 16.3.2007 18:08:57
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Rollie píše:
ted nevim ale na nove davali 6 sezonu? :P

Jj, 6 sezónu Nova už dávala...
Obrázek

Příspěvek 16.3.2007 19:25:54
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ja neim jak vy, ale ja jsem v haji.... ja jsem na tom vyrostl a ted tohle :cry:

ale nejak to prekonam je to prece jenom serial (ale velice duležitý v mém životě)...SG1 je jeden z nejlepsich a nejdelsich serialů, to i ten, kdo ma k sci-fi odpor musi priznat...
...Nothing ventured, nothing gained...

Příspěvek 16.3.2007 20:04:56
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no jako ten zajezd by byl super ale asi bych na nej setril hodne dlouho 8)
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 16.3.2007 20:47:03
Nemoo Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Mňa to celkom zobralo... na treningu mi chodilo hlavou Thorova veta:
Everithing what have be done, has by done. To ma uplne dostalo...šak to je koniec.

Ale mimo to rozmyšlam zasa, že niekedy sa najde nejaky ten sakra bohatý maník... ktorý by bol na niečom závislý,.... v našom prípade na SG a mohol by 11. sériu zaťiahnuť z vlastného.... potom by si mohol napísa, že vykonal dobrý skutok...

PS: dúfam, že som to dobre napísal...
Obrázek

Příspěvek 16.3.2007 20:57:10
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jediné co mě trochu těší je, že budou ty dva filmy, ale kdykoliv se mi začne stískat, tak si pustím některý můj oblíbený díl a zase bude dobře :) . Jinak místo SG-1 a SGA budu sledovat jiné seriály jako třeba Heroes, BSG, Lost...

Příspěvek 16.3.2007 21:03:31
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

To vyznělo tak že končí i SGA :lol:
Obrázek

Příspěvek 16.3.2007 21:58:37
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

no na ST Voyageru a na SG1 jsem skoro vyrostl, je mi moc líto že je konec, člověk trpělivě čekal na další díl a je těžké si připustit že další už nepřijde. Snad Atlantis který mě baví uleví od žalu :D , :cry: poslední díl mě docela dojal, hlavně pouto mezi danielem a Valou, která je úplně super, tak a't se jim všem daří a my jdeme žít ddál, nikdy na Vás nezapomeneme :wink:

Příspěvek 16.3.2007 22:39:01
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Stargate. Je to jako s tím starým ovčákem. Vezmete ho do kůlny a tam ho odprásknete... a to říkám jen proto, že ho mám tak rád. :lol:

Ne, vážně. Asi takhle. Stargate změnil můj život do obrovské míry, mám ten svět moc rád, doslova byl mojí kolébkou toho, jak jsem se dostal do komunity a jak jsem se stal tím, čím jsem (i když Dwarf se taky podepsal 8) ), ale, jak by řekl Cioklovsky, každé dítě opustí svou kolébku.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 16.3.2007 23:30:16
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Nemoo: No, ta věta byla: "Everything what can we done, has been done."...

Po matuře se chystám na soukromý SG maraton, to bude nostalgie ;)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 17.3.2007 10:37:58
ministar1 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak mě je 16 a na Stargate sg1 jsem závislá od nějaký 4.třídy na základce......prožila jsem s ní kus svýho života ,miluju všechny řady a jako konec byl pro mě těžkej,ale pořád je tady ještě je Atlantis a SG filmy........ :roll:

Příspěvek 17.3.2007 11:14:38
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

hele hoši a kdy se stalo že by třeba po 3 letech natocila 11 serii ?

treba jak to bylo u BSG tam je to sice delsi ale byla hm ? :shock:

Příspěvek 17.3.2007 11:17:00
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

to Blackthunder: Tak SGA skončila jenom dočasně, ale skončila :cry: .

Příspěvek 17.3.2007 11:27:05
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

dastr píše:
Zdárek lidi, kamarád má takový " dobrý" nápad. Napsal mi " Udělame hromadnej zájezd do Vencouvaru, celejch xxx set magoru do SG z česka a uděláme jim tam takovej fičák za začnou znovu natáčet další řady SG.

Co vy na to ??? :D :D

beru :D

Příspěvek 17.3.2007 11:30:37
Major General
Major General

Odpovědět s citací

treba jak to bylo u BSG tam je to sice delsi ale byla hm ? Shocked

To je blbost, protože kdyby natočili 11. řadu SG-1 v "kvalitě" BSG 1980 tak raději ne, a součásná BSG je remakem té první BSG. Předčasně ukončené seriály se uzavírají filmem, viz. Firefly nebo Farscape.

Ale to je k smíchu, říkat SG-1 s deseti řadami předčasně ukončený seriál...
Obrázek

Příspěvek 17.3.2007 11:59:48
Simpson Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ja ked som sa pozeral na poslednu cast tak som skoro skolaboval-to nie je fer
SG ma sprevadzala skoro celym mojim zivotom a teraz je koniec
Obrázek

Příspěvek 17.3.2007 12:33:56
monopost Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak zvladam to, ale samozrejme to mrzi. SG nekonci, bude jeste Atlantis a mozna jeste jeden serial, ale k SG1 jsem mel nejvetsi vztah.
Tým SG-37,5
Generál Radegast po službě

Obrázek

Příspěvek 18.3.2007 15:54:06
H@ns Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mrzi me to ale sem spis v haji od doby kdy tam neni Jack (neni to ono) tesim se na chystane filmy a taky na pokravani Atlantis a na ten Dalsi projekt (nevim jestli se neco nezmenilo) :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrázek

Příspěvek 18.3.2007 16:13:00
Dr. Ivanov Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Skoda, ze ci je serial uspesny zavisi na amikoch a ich cudnej kulture. Keby to bolo na nas, tak by sme SG1 padnut nenechali, ze? :salut:

Vzdy som mal radsej SG1 ako Atlantis.

You will be always in my hearth SG1 :cryy:
Ten chlap s vami, to je Jaffa?
Nie, on ho iba hrá v televízii.

Příspěvek 18.3.2007 17:57:21
ikar Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja to vidim stejne jako s BSG pockejte si tak 10 let a zacnou natacet SG-1 znova a jeste lepsi.
Prece jenom jsou to pro ne prachy a to amiky zajima nejvice takze bych to tak cerne nevidel.

Příspěvek 18.3.2007 18:04:51
Major General
Major General

Odpovědět s citací

10 let je málo, 20 je lepší :-D
Obrázek

Příspěvek 18.3.2007 18:25:43
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já to tak tragicky neberu, spíš mě mrzelo předčasné ukončení Enterprise nebo Firefly, popř. Farscape, 4. série jsou fakt málo, 10 sérií SG1 se dá těžko nazývat předčasným ukončením :wink:
Navíc, já jsem vyrostla na ST, ne SG1, tu začali dávat, když mi bylo 14, takže mě nijak neovlivnila ve směru, že by mě naučila milovat sci-fi, to všechno zařídil ST už o pět let dřív :wink:
Každopádně máme ještě filmy a jak znám TPTB, určitě budou chtít ždímat, co se dá, takže tu možnost, natáčet filmy na DVD každý rok, rozhodně zváží.
Osobně jsem ráda za SGA, a jsem ráda, že pokračuje. Ta pro mě dlouho vede, díky SGA jsem se vrátila k SG1, která mě od 7. série už nedokázala vtáhnout. Asi je to způsobeno tím, že jsem měla v koukání na SG1 tříletou pauzu mezi 6. a 7. sérií (mezitím jsem měla takové povrchní starosti jako hledání a chození do práce :D ).
Prostě seriál skončil, je to tak, časem skončí i SGA, ale bude tu třetí spin-off. Dívat se 10 let na stejné tváře není to pravé ořechové a i herci mají právo pohnout se dál a žít. Tak jim to dovolme :wink:
Naposledy upravil Klenotka dne 18.3.2007 19:30:55, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.3.2007 19:25:15
Radooz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pamatuju si, jak jsem kdysi, snad v roce 1998 nebo 1999, zavítal do Bontonlandu na Václaváku, a v hromadách jiných VHS objevil kazetu se dvěma díly z první série Stargate. Na filmu jsem byl v kině dvakrát, hodně moc se mi líbil, a teď jsem měl v ruce kazetu se seriálem, o kterém jsem neměl tušení (věci jako kabelovka nebo internet pro mě byly tehdy hi-tech vychytávky startrekovského ražení). V hlavní roli Richard Dean Anderson? Sakra, kdo to jako je? Aha, to je ten maník, co hral MacGyvera... Hm, tak to nebude nic moc, MacGyver se mi opravdu nikdy moc nelíbil. Kazetu jsem zas odložil a na seriál zapomněl, říkal jsem si že to bude další přihlouplej seriál, prznící původní myšlenku.
O pár let později jsem zahlídl Hvězdnou bránu v televizi, vždycky jsem jen zakroutil hlavou a přepnul to jinam. Až přišel den, kdy nikde nic nedávali, tak jsem si řekl: no budiž, přetrpím to. Přetrpěl jsem to, a druhej den jsem letěl ze školy přetrpět další díl, a pak další... To už bylo na vošce, takže rozvrh hodin se musel přizpůsobit vysílání Stargate, a já byl chycen nadobro... O tom, co se dělo od chvíle, kdy i ke mně domů zavedli internet, netřeba se rozepisovat.
Nebylo to celejch deset let, ale Jack, Sam, Daniel, Teal´c, Janet, Cameron, Vala, George, Hank a další odvážní muži a ženy ze Stargate Command se stali součástí mého života. Díky, ukázali jste mi svět, kde nejde jen o to, přežít od výplaty k výplatě, od pondělka do pátku a nezbláznit se z toho, svět, kde jde skutečně o něco velkého. Díky, na víc jak dvě stě dílů vynikajícího seriálu se nedá jen tak zapomenout.

Příspěvek 18.3.2007 20:15:01
darkdragon Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nšco končí a něco začíná, tak zní jedno rčení ale co sakra začíná a stejně to bude o ničem po SG1.
Stáhněte prapory odchází velký hrdina...

Příspěvek 18.3.2007 20:36:17
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

darkdragon píše:
Nšco končí a něco začíná, tak zní jedno rčení ale co sakra začíná a stejně to bude o ničem po SG1.
Stáhněte prapory odchází velký hrdina...

¨

mas pravdu Maminku taky nidko nikdy nenahradi :cry:

PředchozíDalší

Zpět na Obecné