Já to tak tragicky neberu, spíš mě mrzelo předčasné ukončení Enterprise nebo Firefly, popř. Farscape, 4. série jsou fakt málo, 10 sérií SG1 se dá těžko nazývat předčasným ukončením
Navíc, já jsem vyrostla na ST, ne SG1, tu začali dávat, když mi bylo 14, takže mě nijak neovlivnila ve směru, že by mě naučila milovat sci-fi, to všechno zařídil ST už o pět let dřív
Každopádně máme ještě filmy a jak znám TPTB, určitě budou chtít ždímat, co se dá, takže tu možnost, natáčet filmy na DVD každý rok, rozhodně zváží.
Osobně jsem ráda za SGA, a jsem ráda, že pokračuje. Ta pro mě dlouho vede, díky SGA jsem se vrátila k SG1, která mě od 7. série už nedokázala vtáhnout. Asi je to způsobeno tím, že jsem měla v koukání na SG1 tříletou pauzu mezi 6. a 7. sérií (mezitím jsem měla takové povrchní starosti jako hledání a chození do práce
).
Prostě seriál skončil, je to tak, časem skončí i SGA, ale bude tu třetí spin-off. Dívat se 10 let na stejné tváře není to pravé ořechové a i herci mají právo pohnout se dál a žít. Tak jim to dovolme
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.