Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Hvězdná brána film - pokračování ..?

Hvězdná brána film - pokračování ..?

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

g_alien Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Vím že je tu zakladna hlavně fanoušků sg-1 a sga ....ale i tak to zkusím
samozdřejmě i já jsem velkej fanda obou těchto seriálů i když pár věcí mi na nich občas vadí ale o tom mluvit nechci ...asi před pulrokem možná rokem jsem někde četl že se snad chystá druhé a třetí pokračování původního filmu STARGATE ..udajně měl spolupráci podepsat jak J.Spader (Dr.Jakson) tak C.Russel(O´niel) druhý díl se měl odehrávat cca 15let po událostech prvního filmu s tím že se vůbec nebude brát v potaz existence ani jednoho ze seriálů...a mělo to snad být o pomstě za smrt RA .....ale jak říkám je to zhruba rok ..a od té doby jsem na to už nenarazil ať se snažím jak se snažím..proto prosím vás SG nadšence pokud někdo máte nějaké informace ...třeba i to zda je to pravda a já se mužu těšit na pokračování svého nej filmu , či zda to byl jen blaf a halucinace autora článku..předem všém moc děkuji!

Příspěvek 15.3.2008 08:27:11
Kulda Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak o tom jsem teda neslyšel nic... :shock:
BudoU asi jenom celovečeráky,pokračování seriálu a vlastně uzavření SG1.
(Jeden už vyšel,druhej bude na podzim)

Příspěvek 15.3.2008 10:36:18
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ano, Emerich nebo kdo to před rokem a půl, nebo tak nějak, zmínil, že by chtěli natočit přímé pokračování Stargate (čili bez SG-1 a Atlantis), nějací původní herci s tím prý i souhlasili. Nakonec, film Stargate měl být první díl později neodmávané z triologie.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 16.3.2008 10:48:28
g_alien Airman
Airman

Odpovědět s citací

aha a nevíš jestly to byl jen plán a nebo se na tom projektu už pracuje nebo se plánuje začít.? ...já právě prohldávam všechno co jde a nějak se mi o tom nedaří najít ani zmínku...

a pro kuldu ..samozdřejmě o filměch sg-1 vím archu prady mám doma myslím už víc jak tři týdny:-) ale musím říct že mě celkem zklamala prostě dvakrát protahlej a nudou doplněnej jeden díl sg ......a navíc na sg-1 bez deana andersona si prostě nezvyknu

Příspěvek 16.3.2008 10:57:44
Kulda Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jasně, to já jenom pro jistotu. :D
Jinak archa nebyla nic moc, no, snad bude Continuum lepší...
Jo a
Ano, Emerich nebo kdo to před rokem a půl, nebo tak nějak, zmínil, že by chtěli natočit přímé pokračování Stargate (čili bez SG-1 a Atlantis), nějací původní herci s tím prý i souhlasili. Nakonec, film Stargate měl být první díl později neodmávané z triologie.

To je pro mně novinka, ale bylo by to zajímavý. :wink:

Příspěvek 16.3.2008 13:28:01
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no nevim, James Spader kdysi prohlásil, že v tom hrál jenom pro peníze a že to byla strašná kravina

on Emmerich se čas od času ozve, jenže MGM?( nebo kdo má práva) mu pokaždý řeknou Ne. On měl původně v plánu trilogii.

Příspěvek 16.3.2008 15:03:07
g_alien Airman
Airman

Odpovědět s citací

právě ten článek co jsem četl tam psaly že právě russell i spader podepsaly spolupráci....a ono s tím jak často je ted spader ve filmu vidět bych se ani nedivil kdyby to znovu bylo jen pro prachy...:-) ale dle mého je jeho jakson lepší než ten shanksův:-)......tak a ted mě tu za tnehle názor ukamenujete :lol: :lol:

Příspěvek 16.3.2008 19:02:53
Blitzkrieg Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No upřímě doufám, že ten neumětel Emerich Stargate znovu do pařátů nedostane. Sice se mu první film povedl, ale to byla ona pověstná vyjímka, která u něj potvrzuje pravidlo že neumí točit. Stačí vzpomenout jeho "velkofilmy" jako Godzilla, Patriot nebo největší kravinu - Den poté. No a jeho novinka 10 000 B.C. prej taky stojí za to. Zkrátka doufám, že pokud se MGM rozhodne pro tak scestnou ideu, jako ignorovat 10 sezon Stargate SG-1, a nechá natočit další díly původního filmu, tak že to nedá do pracek tomuhle dobytkovi.

Příspěvek 16.3.2008 20:27:57
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Den Poté byl cool.
Obrázek

Příspěvek 16.3.2008 20:59:34
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Den poté byla tak neskutečná kravina, že sem chtěl, aby mi vrátili vstupný :D

Příspěvek 16.3.2008 21:50:04
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nebyl tak dobrý jako jiný Den, ten Nezávislosti, ale nebyl tak špatný jako Godzilla. A navíc upozorňoval na aktuální téma, což, pokud se podíváš do zbytku jeho produkce, není ani invaze mimozemšťanů, ani útok ozářené ještěrky na NYC.
Obrázek

Příspěvek 16.3.2008 22:52:19
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nj, pravda, den nezavislosti byl taky snesitelnej, to máš recht. Ale Den poté, to byla fakt ptákovina, protože takový filmy vznikají, když si scénárista myslí, že sci-fi znamená vybavit si všechny fyzikální zákony, který si ještě pamatuje za zvláštní školy a pak se je pokusí jden po druhým brutálně znásilnit :D

Příspěvek 18.3.2008 02:27:45
g_alien Airman
Airman

Odpovědět s citací

jee to jsem zase rozpoutal peklo:D..nee ale neřikám že godzila nebo patriot byly veledíla...ale oproti sračám jak je například do nebes krytikou vynesená splácanina 30dní dllouhá noc..tak jsou to hezký filmy.....den nezávyslostit..nevím kolik bylo tobě když ten film měl premieru..já na ní byl a hltal každou scénu ..a hvězdná braná to pro mě bylo unikátní dílo s unikátním příběhem a když chceš jít do detailů a obhajovat sg-1 nebo atlantis...kristapána...je to průměrnej serial...zapletky se podobají občaas docází napad...a to už nemluvím o tom že všechy rasy mluví anglicky:D..ještě se jim tak tak povedl odůvodnit všudy přítomnej borovej les......ale jinak...co si budem povídat...!!! a ještě k filmu den po té...co se ti na tom zdálo jako kravina...to že docází k oteplování vědí dneska i děti ve školce....tahle byla prostě jenom vize jedné z těch tvrdších a destruktivnějších teorií...a navíc fenomenální Dennis Quade kterej po zpackaný kariéře zažívá od frekvence perfektní návrat..do časů a slávi vnitřního vesmíru

Příspěvek 18.3.2008 14:34:21
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No třeba jedna scéna za všecky. Na konci jak na město přichází ta "brutální" zima a všecko zamrzá, tak si v knihovně rozdělaí ohníček ze dvou knih a zima se zastaví. To mě pobavilo tak, že sem musel z toho kina odejít. Ale to je OT. Prostě Emerich je paznecht a ne režisér, věřím že se mu Stargate znovu do pracek nedostane.

Příspěvek 18.3.2008 16:53:29
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Den Poté byl dobrej i Patriot mě bavil...

Když vše zamrzá, jak zabráníš tomu, aby místnost nezamrzla? Vytopíš ji... a oni posbírali celou knihovnu a zatápěli si :wink: , neviděl si to celý, tak mlč prosimtě, nevíš ani o co tam šlo...
Obrázek

Příspěvek 18.3.2008 16:58:48
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Nic proti,ale myslim že tam hovořili o několika set stupňovejch mrazech...a před tim se nezachráníš,ani kdybys pálil Kodex Gigas
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 18.3.2008 17:49:31
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

g_alien píše:
...to že docází k oteplování vědí dneska i děti ve školce....tahle byla prostě jenom vize jedné z těch tvrdších a destruktivnějších teorií...

No k filmu se moc vyjadřovat nemůžu, protože sem hned na začátku usnul, ale změna klimatu ze dne na den je totální kravina, to už je pomalu reálnější radioaktivní leguán běhající po NY. Je sice pěkný že se to zabývá současnými problémy (což ke scifi patří), ale forma kdy jsou děti ve školce oblbovány a problém oteplování je démonizován... :roll:

Příspěvek 18.3.2008 20:15:12
g_alien Airman
Airman

Odpovědět s citací

nebejt emricha na kterýo tak moc nadávate ..tak jsme se stargate nemusely nikdy dočkat...a tím pádem ani vašeho seriálu

Příspěvek 18.3.2008 20:35:06
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak by jsme tu probírali Andromedu, no bóže.
Obrázek

Příspěvek 19.3.2008 07:19:20
g_alien Airman
Airman

Odpovědět s citací

to byl doufám jen vtip..snad nechceš srovnávt andromedu s sg..? kdyby jsi napsal star trek..ale andromedu.? tak s takovouhle si raději pujdu pustit princeznu ze mlejna:D i to je větší sci-fi než andromeda...s přiblbím sorbem :D :D :D :!:

Příspěvek 19.3.2008 09:07:19
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Držte se tématu! A neurážejte mi Andromedu ;)
Obrázek

Příspěvek 19.3.2008 12:01:49
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak ja osobne si uz moc predstavit neumim... uz jenom proste proto, ze sg1 a sga tady je a bude!!! a navic puvodni herci - nic proti nim, ale urcite znate to, kdyz herce dabuje 10 let jeden clovek a najednou nekdo jinej, to proste neni ono... Jack uz je dneska Jack, R.D. Anderson mu proste dal osobitou tvar a Kurt Rusell je proste neco uplne jineho...
Surrender or be destroyed!!

Příspěvek 19.3.2008 12:25:10
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Tak mimo téma :oops:
Andromeda se mi docela líbila a nebyl to špatný seriál…ale neviděl jsem všechny díly.
Godzila se mi taky líbila i když ne tolik abych na ní koukal každý den. A Den taky nebyl špatný film.
Chyby jsou prostě všude.

A teď k tématu

Nesuď dne před jeho koncem. A nebo pokud chcete neříkej hop dokud nepřeskočíš.
Původní film SG měl něco do sebe. a na trilogii bych se rád podíval, ať to bude natáčet, psát, nebo i hrát kdokoliv.
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 19.3.2008 13:51:35
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jur@'s píše:
Den Poté byl dobrej i Patriot mě bavil...

Když vše zamrzá, jak zabráníš tomu, aby místnost nezamrzla? Vytopíš ji... a oni posbírali celou knihovnu a zatápěli si :wink: , neviděl si to celý, tak mlč prosimtě, nevíš ani o co tam šlo...

Heh, no myslím že když sem neviděl sladkej americkej konec a titulky, tak můžu film ohodnotit. A vůbec, proč bych měl mlčet? Vod čeho tady forum je, když ne od vyjadřování vlastního názoru...

Příspěvek 19.3.2008 15:33:32
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jo dabing - já nevím když sem se koukal na SG tak sem viděl 7 řad česky a pak sem stáhnul 8 - 10 anglicky a musim přiznat, že pro mě je lepší ta angličtina, i když byl docela nezvyk, když jsem u Teal'ca slyšel indeed místo vskutku... Ale na druhou stranu musim uznat že dabing SG-1 byl opravdu dobrý...

Jinak Andromeda se mi taky docela líbila :wink:

Další

Zpět na Obecné