Tak vazeni a mili. Uz aj ja mam svoj hrnculik
A bez fanzina a jeho hlupych starych a nefunkcnych kontaktoch. Hrncek som si kupila v TESCU (tesco forever
) za ktory som bohuzial zo sameho nadsenia zaplatila viac ako bol hodny - kedze z military shop sa da obejdnat cela sada tych hrncov za smiesnu cenu. Ale i tak som spokojna. Co sa tyka loga, to som si tu vypytala od vas
za co dakujem
Rozhodovala som sa medzi verziou ako ponuka fanzin - vybrusenie alebo lacnejsie riesenie potlacovej nalepky. Rozhodla som sa pre nu - viac sa mi paci, bo mi ladi k notasu, tam mam ciez logo v ciernej farbe. Naviac som sa logo kedykolvek bez vacsich problemov prerobit, ak sa mi zapaci daco ine. Napriek tomu, drzi jak repa
hehe. Takze som uplne spokojna.
A teraz o pohari ako takom.
Po poraktickom vyskusani, treba povedat, ze
je to viac imidzovka ako nieco prijemne pre prax. Nikdy by som si nepomyslela, ze mi bude chybat, teplo nahriatej keramiky od horuceho caju ci kavy... Takze romatikos duse si toto neuziju. Fakt termo hrncek... Dalsia zvlastnost - lyzicka v pohari. No, zabudnite na pekne cinkanie, skor vam to bude pripominat plechovku
niektori ludia vo vasom okoli mozu byt na alergicki hehe
No a posledne co ma z praxe napada - poharik je neuveritelne lahucky. A to aj v tedy, ked je v nom tekutina. To ma vzdy tak zaskoci, ze cakam tazsie do ruky a zrazu mi pohar vyleti lahko hore hehe.
Tak a tymto sa story SG hrnek pre mna konci. Uzite si ho ako viete