Pokud chcete něco zadarmo tak se musíte opalovat a na náměstí dělat bordel..
Cikáni jsou už od mala vychovávány tak že dávky choděj nvm třeba 6. a když se to opozdí tak už stepujou na úřadě a řvou na někoho jakto že ty dávky nedostali.. A když jim řekne úřednice že na ně nemají právo tak tam hned začnou vyhrožovat Štrasburkem.(By mě zajímalo kdo je tuhle frázi naučil..) a ono vůbec vyhrožování jim jde, kdybych se měl soudit pokáždý když mi cikán řekne ty bílá mr*ko tak jsem u soudu celej život jenže já na to nemám čas.. proto nad tím mávnu rukou a jdu dál.. cikán co nic nedělá má čas celý den prosedět u soudu kvůli tomu že ho někdo nazval černou hubou..
gravidus: V tomhle mi Amerika připadá lepší nedokážeš se o sebe postarat tak si chcípni stát tě živit nebude, ale zase nic se nemá přehánět každej někdy přišel o práci a ty dávky opravdu potřeboval.. ok máš půl roku najdi si práci když ne tak ti ty dávky snížíme atd..
Na "EU" bych se pěkně vykašlal nevím proč by měl nějakej jouda kdesi v Bruselu rozhodovat o nějakých sankcí pro ČR kvůli rasismu, ten jouda ví prd kde je ČR už vůbec neví kde je nějakej Janov(ostatní Ghetta) a ani nemá páru jakej je tady problém.
Politici se bojí říct i svůj názor protože by přišli o koryto a to by se nemuselo vyplatit..