Máte možnost objednat či vytvořit zajímavé upomínkové předměty týkající se Stargate nebo sga-projectu a dále je nabídnout ostatním ke koupi? SGA-P nenese žádnou opovědnost za Vámi nabízené předměty ani za jejich prodej.
Teď ti nerozumím. Myslíš konkrétní obchody? Nevím, kde má Bontonland všude obchody, ale v Praze na Václaváku ty kalendáře seženeš určitě.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Jaffský vtip: Hadí, Horův a Sethův strážce se sejdou na neutrální planetě. Okamžik napětí. Hadímu strážci žhnou oči. Horovu strážci se leskne zobák. A Sethovu strážci teče z nosu.
Napíšu jim maila a uvidíme, pak sem napíšu jak jsem uspěl
Jaffský vtip: Hadí, Horův a Sethův strážce se sejdou na neutrální planetě. Okamžik napětí. Hadímu strážci žhnou oči. Horovu strážci se leskne zobák. A Sethovu strážci teče z nosu.
To vůbec nevadí vypadá to že si nějakej objednám než bude pozdě
Dík já právě váhám mezi SGA a SG1 škoda že tam není nějaké to plavidlo
Jo, tak tohle mam doma, lonskej a letosni SG1 a na 2009 SG1 i SGA. Drive jsme to kupovali nekde na webu, kde to nabizeli a nedavno jsme meli ve schrance nejakej katalog, kde tech kalendaru bylo spousta (a nejenom SG) plno dalsich serialu, uz nevim o co slo, ale neprijde mi to teda nejak tezky sehnat, kdyz se to povedlo i takovymu nemehlu jako me...
Vím, že s křížkem po funusu, ale fakt je, že jsem na základě tohoto vlákýnka zkusil bontonland a měli už jen Hurvínkův kalendář... Není k dispozici víc informací, která prodejna bontonlandu to vede nebo vedla? Popř. odkaz. Já začínám s kalendáři vždy až v únoru...
Kalendar ted? Spis se podivej koncem roku na ebay, urcite najdes.
Kuk zde. Zelenka: Ježiši kdo to zase vymyslel, že budeme točit pod vodou... Sheppard: I think my czech skill is getting better, because I know what you mean.