Raynor píše:
Fox je starý známý vrahoun scifáren.
Zjevně nechápou, že na televizi nekoukají jen lidi, lační po stále stejných seriálech o doktorech, právnících a policajtech. Ačkoliv po tom, co jsem si přečetl na
je mi to celkem jasné - vedení Foxu Firefly nechtělo, tak seriál jednou pustili, shrábli prachy z reklamy a šmytec. Přitom tohle je seriál, kterému se ty dnešní "perly" (speciálně Lost, Heroes a Prisonbreak, ty jsem totiž sledoval) prostě nevyrovnají - všechny tři show vyjmenované v závorce jsem neměl sílu dokoukat ani do konce první sezóny, prostě to nešlo. Sorry, jestli jsem někoho popudil.
Právě jsem dokoukal celý seriál, poprvé. A protože jsem z toho byl bez nadsázky paf, hned jsem si dneska udělal nemalou radost tím, že jsem si pořídil originál DVD Serenity
Dokonce jsem ji vzal místo Archy pravdy, kterou ještě nemám
Škoda že po takové době (7 let od seriálu, 4 roky po filmu) už je jakákoliv naděje na obnovu série nebo další film naprosto minimální - budoucnost Firefly je asi spíš v comicsech, literatuře a fan tvorbě, škoda. No, naděje umírá poslední... Až zkouknu Serenity, začnu shánět ty comicsy...