Tak konečně taky podávám hlášení, že jsem naživu
. Včera jsem přijela (převčírem
) a ulehla a spala a spala, najedla se a pak spala
. Mno a dnes práce
. Ale...
FFko naprosto parádní!!!
Neodpočinula jsem si tam, zato se náramně pobavila
.
Děkuju mockrát za odvoz a díky za vás. Sice nebylo tak moc času, ale přece jsem ho s leckterým z vás něco strávila
. Jen o nocích neprchejte tak brzy
. Tedy ne, abyste si moc brali příklad ze mně (kolikrát jsem šla spát za tmy...dvakrát?
). I když ne, že bych se neměla po nocích s kým bavit... A když je diskotéka...třeba infantilní...naštěstí o vás není nouze
.
Reporty si přečtu, jakmile budu mít čas
. Jen pište, pište
.
Společná fotka...jé, já si prve stěžovala, že jsem se nefotila, ale za ty dny jsem na to úplně zapomenula (ale po spatření samozřejmě pamatuju), že jsem tam taky byla, supééér
. Už je taky na ploše...pracovního notebooku (a vystřídala ds9, tak si toho važte
). Jen by to chtělo barevnější verzi...já ráda barvičky
.
Mno a o víkendu se pokusím vyčlenit aspoň fotky a nějak je upravit (aspoň otočit a tak)...dřív to asi nestihnu :-/. Videí mám jak...tedy hodně, několik giga. Nevim, zda to vše upovat (ale vy byste asi chtěli, co
). Report...už začínám psát poznámky, nicméně jak se znám...deset dní je hrozně moc textu
. A navíc tím hektickým způsobem, kdy se prakticky pořád něco dělo
. A vid...mno...tak průběžně otravujte a já se snad dokopu
. Bohužel momentálně musim spravit svůj normální comp, protože tenhle notebook není to, co by bylo zas tak ideální (a koukám, že mi nepřehrává movy, to musim pak napravit...).
Tolik dojmů a tak málo místa a času...já chci na con, na Festival....