Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SGA - nový řád -Díl 34: End = Povídka komplet

SGA - nový řád -Díl 34: End = Povídka komplet


Odeslat nové téma Odpovědět na téma
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Příspěvky: 1764
Bydliště: Osík u Litomyšle
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
Patas25: Super zpráva.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Příspěvky: 740
Bydliště: Telos lV
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
"Indeed!!!"
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Příspěvky: 3867
Bydliště: Boskovice
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
tak na kdy to vidíš???...:)

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Příspěvky: 386
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
No když patas řekne do konce víkendu tak s tim dřív jak do středy nepočítej už sem ho na to jednou upozornoval :-D
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Příspěvky: 870
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
Hele ještě mám na to necelou hodinu.. Ale je fakt, že čas neodhaduji příliš přesně, ale výmečně jsem se trefil. Bohužel si to většina přečte až zítra, ale nemůžete říct, že nedržím sliby!

Díl 23: Hromadná likvidace

„Přijímáme zprávu od Phoenixe.“ Řekla major Cooperová.
„Rozumím, na obrazovku prosím.“ Odpověděl Caldwell a přistoupil k jedné z obrazovek. Na ní se objevila tvář velitelky Phoenixu.
„Plukovníku, Janusova zbraň je aktivní. Teďka je na vás využít šance a zaútočit!“ Řekla plukovník a ukončila spojení.
„Slyšeli jste. Majore, aktivujte holografickou mapu!“ Rozkázal a zamířil do zadní části můstku, kde byl dlouhý stůl. Nad jeho povrchem se během chvíle aktivovala mapa galaxie, kterou doplňovalo mnoho různobarevných bodů.
„Ukažte kvadrant galaxie číslo sedmnáct.“ Rozkázal Caldwell a díval se na mapu. Jeden z důstojníků stojící u mapy zadal něco na panelu a mapa se zaměřila na určitou oblast galaxie.
„Vidíte, je to kvadrant, ve kterém se nacházíme my. Podle našich zvědů je poblíž několik lodí Wraithů. Jindy by jim ihned přiletěly posily, ale nyní, když jsme vyřadili jejich hyperprostorové motory, je snadné jejich zničení.“ Řekl Caldwell důstojníkovi.
„Rozumím. Nejbližší jsou dva úly a jejich doprovod. Když ihned skočíme do hyperprostoru tak za dvacet minut jsme na místě.“ Řekl důstojník a naznačil trasu na mapě.
„Majore, nastavte kurz.“ Nakonec zvolal Caldwell na navigátorku. Ta ihned zadala souřadnice a během minuty Zeus skočil do hyperprostoru.

O devatenáct minut později


„Pane, za chvíli jsme na místě.“ Řekla major Cooperová.
„Plná bojová pohotovost, ihned po opuštění hyperprostoru vztyčte štíty a zaměřte nepřítele.“ Rozkázal Caldwell.
„Rozumím, pane.“ Odpověděla Cooperová a ihned na to se sesunuly pohotovostní panely. Po dalších několika vteřinách Zeus opustil hyperprostor, ale ihned loď obklopilo silové pole. Posádka na lodi spustila senzory a detailně prozkoumala solární systém a přilehlé planety.
„Pane, zachytili jsme na orbitě plynného obra dva Wraithské úly a tři křižníky.“ Řekla major Cooperová.
„Jsme v dostřelu energetických zbraní?“ Zeptal se plukovník.
„Ano, a už jsem zaměřil první křižník.“ Řekl zbraňový důstojník.
„Rozumím, palte dle libosti.“ Rozkázal Caldwell a usedl do svého křesla.

Zeus se pomalu přibližoval k plynné planetě a první světlomodrý paprsek rozzářil přilehlý vesmír a konec paprsku ústil ve Wraithském křižníku. Ten nevydržel ani jeden zásah a ihned se změnil v obrovskou ohnivou kouli.

„Pěkný zásah, ale palte dál!“ Řekl Caldwell.
„Zaměřuji druhý křižník a jeden z úlů.“ Odpověděl mu zbraňový důstojník.

Během chvíle od Dia vyletěly tři energetické střely. Dvě zamířily ke křižníku, který ihned po zásahu explodoval, a jeho trosky se rozletěly do blízkého okolí. Třetí střela zasáhla mateřský úl, který dostal zásah do zadní části lodi. Tím úl přišel o motory a jelikož jej zásah vychýlil z kurzu, tak se úl začal řídit na povrch plynného obra. Ještě, než se loď rozpadla v atmosféře, tak Wraithové stihli zmírnit úhel klesání. Ovšem i přes toto úporné snažení, byl jejich osud zpečetěn a úl nakonec shořel v atmosféře.
Poslední úl a křižník se pokusili skočit do hyperprostoru, ale k jejich smůle bylo stále aktivováno Janusovo zařízení a pokus o vstup do hyperprostoru roztrhal obě lodě na miniaturní částečky.
„Jejich volba, my jsme aspoň ušetřili naše ZPM.“ Řekla Cooperová.
„Souhlasím, majore.“ Caldwell poté zmáčkl tlačítko na své lodi a spustil interkom lodi.
„Posádko Dia, hrdě vás chválím za vaši hbitost a spolupráci. Právě nyní jste předvedli, jak by se v takových chvílích mělo chovat. S chladnou hlavou jsme zničili dva úly a dva křižníky. Náš rychlý útok je tak zaskočil, že neopětovali palbu a do minuty a třinácti sekund bylo po boji.“ Řekl Caldwell celé posádce, která si neoficiální pochvaly také cenila.

„Pane, přijímáme zprávu od Asgardů.“ Řekla major Cooperová.
„Spojte nás.“ Řekl Caldwell a pár vteřin na to se na jedné z obrazovek objevil Asgard.
„Plukovníku, zapojili jsme se do likvidace Wraithů a požadujeme posily.“ Neváhal Asgard a ihned sdělil zprávu.
„Míříme k vám!“ Řekl Caldwell a kývl na navigátorku. Téměř okamžitě Zeus skočil do hyperprostoru a Caldwell poté pokračoval.
„Povídejte, co se stalo.“
„Moje loď za podpory dvou lodí cestovatelů zamířila ke třem úlům ve volném vesmíru. Cestovatelé byli ihned zničeni po výstupu z hyperprostoru, jelikož dva úly doprovázely novou loď Wraithů. Podle databáze je to ta loď, která byla stavěna v jejich městě. Zbraňové baterie jsou nesmírně vyspělé a náš štít dlouho nevydrží.“ Řekl Asgard a obraz na monitoru se několikrát zatřásl.
„Snažte se uhýbat střelám, letíme na plný výkon!“ Odpověděl mu plukovník.
„Rozumím, pospěš….“ Ale přenos byl přerušen.
„Co se stalo?“ Zeptal se Caldwell.
„Omlouvám se, pane, ale druhá strana přestala vysílat. Buď byli zničeni, nebo přišli o komunikaci.“ Odpověděla mu major Cooperová.
„Za jak dlouho tam budeme?“ Zeptal se netrpělivě plukovník a na jeho čele my vyskočili žíly.
„Čtyřicet pět minut do příletu.“ Řekla po té, co se podívala na displej. Caldwell, ale už nic neřekl, pouze kývl hlavou a odešel z můstku.

O čtyřicet pět minut později


Všude okolo byl pouze vesmír. Nikde v blízkém okolí nebyly žádné planety, asteroidy ani zvláštní anomálie. Vlastě jediné co zde stálo za zmínku, byla spousta trosek, které byly ještě před chvílí části vesmírných lodí. Ovšem mezi troskami bylo něco, co tuhle zkázu způsobilo. Wraithská loď nového typu. Napájená nejvyspělejšími generátory, vyzbrojená nejmodernějšími zbraňovými platformami a chráněná tím nejpevnějším trupem. Zatím si tato loď poletovala mezi troskami a nejevila známku aktivace. Až z ničeho nic se otočila skoro o sto osmdesát stupňů a začala nabíjet své zbraně. Sotva se stihla natočit, tak se otevřelo hyperprostorové okno, z kterého vyletěl Zeus. Naštěstí pro jeho posádku stihl vztyčit svoje štíty včas, ještě než k němu dorazily první střely z wraithské lodi. Posádka Dia neváhala a ihned začala provádět úhybné manévry, aby nebyla pod plným náporem střel.

„Jak jsme na tom?“ Zařval Caldwell na můstku.
„Štíty na osmdesáti sedmi procentech a zrovna se natáčíme a jsme připraveni střílet.“ Odpověděl mu zbraňový důstojník.
„Palte dle libosti!“ Rozkázal Caldwell.

Zeus se právě natočil směrem k lodi a vypálil ze tří paprskových zbraní zároveň. Paprsky zamířili k Wraithům a ihned se zakously do jejich trupu. Zeus se po tomto výstřelu musel uchýlit k dalším úhybným manévrům a díky dobré práci navigátorky jej zasáhlo pouze třináct procent střel z této salvy.
„Jaké je jejich poškození po našich zásazích?“ Zeptal se Caldwell a pevně se držel křesla navigátorky a díval se na její monitor.
„Naše štíty na osmdesáti třech procentech, ale v jejich trupu jsou trhliny. Ještě několik podobných střel na jedno místo a jsme skrz.“ Řekl mu zbraňový důstojník.
„Majore, proveďte podobný nálet a palte dál.“ Vydal pokyny Caldwell.
„Rozkaz, pane.“ Řekla navigátorka a zbraňový důstojník zároveň.

Zeus ten samý nálet opakoval ještě třikrát za sebou a pokaždé se střely zaměřily na praskliny v trupu. Poslední střela konečně prošla skrz a přerušila energetické rozvody vedoucí do zadní části lodi. Jakmile neměla energie kam proudit, začal se wraithský generátor přehřívat. Wraithové to věděli a pokusili se v tom zabránit, ale na neštěstí neměli dost energie k přístupu ke klíčovým systémům, díky kterým by mohli generátor deaktivovat.

„Pane, nepřátelská loď brzo exploduje!“ Řekla major Cooperová.
„Ustupte do hyperprostoru.“ Rozkázal Caldwell.
„Nemyslím si, že je to dobrý nápad. I když ta loď exploduje, přesto dále střílí. Stačí jeden zásah, při vstupu do hyperprostoru a mohlo by nás to vychýlit z kurzu, nebo ještě hůř, mohlo by nás to roztrhat na kousky.“ Řekla v rychlosti navigátorka.
„Plnou podsvětelnou rychlost!“ Změnil rozkaz Caldwell.
„Ano, pane.“ Řekla Cooperová.

Zeus ihned zamířil co nejdál od wraithské lodi pronásledován několika modrými střelami. I přes nejmodernější motory se ovšem nemohli dostat z dosahu výbuchu. Jakmile loď explodovala, tak se tlaková vlna začala šířit do okolního prostoru.

„Připravit na náraz!“ Řekl Caldwell a o pár sekund později se celá loď zatřásla a na celém můstku zhasla světla a některé monitory.

„Jaké jsou škody?“ Zeptal se ihned plukovník.
„Výbuch měl účinky elektromagnetického impulzu. Sekundární systémy lodi vypadly a potrvá šest minut, než znovu naskočí.“ Řekla major Cooperová.
„Zprovozněte systémy a poté kontaktujte ostatní lodě, zda někdo nepotřebuje podporu.“ Řekl Caldwell a zahleděl se skrz okno do prázdného vesmíru.

O šest minut později

„Všechny systémy opět v provozu.“ Řekl Cooperová.
„Žádá někdo s flotily pomoc?“ Zeptal se Caldwell.
„Negativní, a podle všeho, jsme všechny lodě, o kterých víme, zničili.“ Odpověděla Cooperová.
„Dobrá zpráva. Nastavte kurz na Terra Pegasus!“ Rozkázal Caldwell.

Na jeho pokyn se Zeus rozletěl a ihned skočil do hyperprostoru.

O pár hodin později

Zeus vyletěl z hyperprostoru a zamířil na nízkou oběžnou dráhu. Caldwell se poté nechal transportovat na Atlantis.

„Doktore Woolsey, máte nějaké novinky?“ Zeptal se Caldwell ihned po transportu.
„Brány jsou stále mimo provoz a veškeré lodě, o kterých jsme věděli, byly zničeny.“ Odpověděl mu Woolsey.
„A o kolik jsme přišli lodí?“ Znovu se zeptal Caldwell.
„Bohužel jsme přišli o tři Cestovatelské, dvě Asgardské a další dvě lodě typu BC-304 se pohřešují.“
„A kolik vlastně máme v Pegasu našich lodí?“ Položil další otázku plukovník.
„Ještě jich máme osm, když nepočítám ty dvě pohřešované a unesený Dallas.“ Řekl Woolsey a odešel do své kanceláře. Caldwell chvíli ještě stál v řídící místnosti a poté se vydal do jídelny, když jej zastavil zvláštní zvuk.

„Co to?“ Řekl Caldwell spíše pro sebe, jelikož uslyšel aktivaci brány. Plukovník neváhal a ihned doběhl do řídící místnosti a do pár vteřin vedle něj stál i Woolsey.
„Nasadili jste antivir?“ Zeptal se Woolsey.
„Ne pane, někdo musel obejít náš vir!“ Řekl Chuck.
„Jak je to vůbec možné?“ Řekl Woolsey a sotva to domluvil, vytvořila se červí díra.
„V bráně se začíná hromadit energie, ale zároveň přijímáme zprávu.“ Podal hlášení Chuck.
„Aktivujte kolem brány štít a komunikaci na obrazovku.“ Dal příkaz Woolsey.

Ihned na to se aktivoval štít a na obrazovce se objevila tvář Avatara.

„Váš pokus o vyřazení systému bran byl ubohý. Napsali jsme antivir a odstranili blokaci všech bran v celé galaxii.“ Řekl Avatár a ukončil spojení.
„Ach bože to je idiot!“ Zvolal si pro sebe Caldwell a poté se chopil vysílačky.
„Majore Cooperová, transportujte obě brány z planety co nejdál do vesmíru. Poté kontaktujte Shepparda, který je na Janusově základně, ať okamžitě vypne přístroj.“ Rozkázal Caldwell.
„Ano pane, ale máme tu problém. Nejsem si jistá, co provede transport s aktivovanou bránou.“ Řekla major Cooperová.
„To je fakt, proveďte ostatní rozkazy a my něco zkusíme vymyslet.“ Řekl Caldwell.
„Můžeme použít městský štít, jako to udělal Sheppard minule.“ Navrhl Chuck.
„Proveďte to!“ Rozkázal Woolsey.
Během pár vteřin bránu obklopilo mnohem silnější silové pole, a téměř na to brána explodovala. Výbuch trval pár desítek vteřin, ale naštěstí pole napájené třemi ZPM vydrželo. Když už exploze utichala, tak se ozvala major Cooperová.
„Právě jsme obdrželi komunikaci od Cestovatelů, podle nich brány po celé galaxii vybuchují.“ Řekla major Cooperová.


A samozřejmě děkuji Wordu za jeho korekci a omlouvám se za chyby, které mu unikli.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Příspěvky: 386
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Fajn aspon sem tě tim dokopal to vydat dneska jinak by si to určitě nevidal :-)
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Příspěvky: 3867
Bydliště: Boskovice
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
tak díl parádní....Zeus si to hrubě kosí...to je to co mi chybělo v seriálech...paráda...škoda našich dvou 304ek ale věím že to všechno nějak vyřešíš...a Avatáři sou dementi..xD doufám že vybuchnou spolu s bránou...

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Příspěvky: 2007
Bydliště: Košice
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Pekná časť. Dej pekne popísaný a prehľadný. :)
P.S.: Ešte k Dallasu. To im ho chceš nechať na skúmanie?

:ok: :write: :arrow: :yes:

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Příspěvky: 870
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
Rigix: Ale ano vydal.
Deadalos: No Avatáři vyletí a rozhodně nebudou sami.
Puk: No Dallas by už získali zpátky ale Avatáři jej zkoumali v hyperprostoru, dokud nevyřadili vysílač.

All: Jsem rád, že se díl líbil.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Příspěvky: 740
Bydliště: Telos lV
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
opět skvělý díl, jen jsem se trochu zarazil u popisu systémů wraithské lodě:
Napájená nejvyspělejšími generátory, vyzbrojená nejmodernějšími zbraňovými platformami a chráněná tím nejpevnějším trupem.
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Příspěvky: 386
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Myslim si že takovej EM štít proti tomu výbuchu ze super lodí nebyl problem udělat. Em pole.... :-D no nvm kdyby to mělo fakt fungovat asi by to používali všichni. Je škoda že nejni nějakej malej utočnej lidskej křižníček kterej by byl čistě útočnej uměl by se maskovat a jeho střeli by dokazali u malých lodí vyřadit energii nebo u velkých po delší době palbi taky. Jinak moc fajn díl ale rozestup mezi dílama je tak velký že stracim pojem o celkovim dění.
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Příspěvky: 3867
Bydliště: Boskovice
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
tak o tom pokud se nepletu patas informoval že to budou trochu delší pauzy....ale ten Dallas by to chtělo nazpět...jen zjistit kde je....a ty anše další dvě lodě...předpokládám že byly uneseny...

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Příspěvky: 870
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
No o Dallasu ještě uslyšíme, ty dvě BC-304 nějak prozatím vynechám, a do tří dílů bych těl dát do děje Furlingsou loď
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Příspěvky: 386
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Co sem zatim četl o furlingach tak to by bojovný národ takže předpokladam že můžem čekat extrémní sílu co se týče ničení.
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Příspěvky: 3867
Bydliště: Boskovice
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
to jo...to by mohli být fajne frajeři....takoví silní přátelé...dyť nám měli napomoc poslat lodě aji noxové ne??

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Příspěvky: 870
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
Noxové prozatím doletěli ve třech diplomatických lodí... no a od nich nečekejte lodě, ale jiné zbraňové platformy. A co se týče Furlingů mám i obrázek jejich lodi a vymyslel jsem si zbraně a obranu, jakou jsem tady na foru ještě nečetl.

Toto je spoiler!!!:
Jedna nápověda ke zbraním. Nečekejte žádné obrovské děla, co zničí půl sluneční soustavy!
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Příspěvky: 3867
Bydliště: Boskovice
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
počítáš ještě s tou Aurorou??..:)..btw. ty dvě 304ky byli nám známé nebo třebqa nějaký nový rusů a tak??...

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Příspěvky: 386
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Když je zeus takhle mocna lod tak sem zvědavý jak bude teprve mocný achiless (BC-305 pokud ji sem patas da) ma udajně 2X ZPm a dvojtý štíty takže když hlavní oslabují tak se nemůže stat že by něco na můstku jiskřilo nebot ostatní výboje co poškozují systemi lodě pravě odstíní ty druhe slabší štíty. taky by měla mít drony několik asgard beamu a sposuty railgunu včetně jaderných hlavic a mělo by to být velka bitevní lod :-)
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Příspěvky: 3867
Bydliště: Boskovice
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
za předpokaldu že ji sem dá...jakože si nemyslím že ji sem dá když může dát loď stejnýho typu 305ky...tak vyvstává jedna otázka...kde by vzali 2 ZPM???...

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Příspěvky: 386
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Předpokladam že bude mít derivát výkoňejšího reaktoru bc-304 nebo diky velikosti jich bude mit vic. Ale nemusi byt nutne stejna muze tam pouzit ten wraitsky reaktor (předpokladam ze bude mnohem vetsi nez zpm ale to by bc 305 nevadilo) a proste bez vlajkove lodi, poradne pevnosti ktera bude vsem lodim ve velke bitve oporou, proste zachrany bod, kdyz to tam neda nebude to ono ;-D sem tu v nejaky povidcte cetl o tom maskovanym utocnym krizniku ten tu taky moc chyby jeste bych mu pridal generator em. Pole :-D
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Příspěvky: 3867
Bydliště: Boskovice
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
předpokládám žes to četl ve Svaté výpravě...a v této povídce už Mateřskou loď máme...je to Zeus a je dost silnej aby oddělal cokoliv se mu postaví do cesty...není potřeba dělat zase jinou mat. loď...

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Příspěvky: 386
Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací
 
Nejni to mateřska lod je o maličko větší než klasicke BC 304 je to vlastně takova novější revize BC-304 mateřkou lod nemame mateřska lod je opravdu velka třeba jako wraithský úl. A být dost silný ? nevíš co jetě tam může být všechno u nepřatel a hlavně ja sem vždy považoval civilizace tipu asgardi a lidé za druh, že maji sice malo lodí ( o proti wraithum jich mame opravdu malo) ale na druhou stranu jsou mnohonásobně silnější např. to jak asgardi zlikvidovali jednou lodí flotilu hataku dokud nepřišel anubis to se mi líbílo ale zase byli limitovaný počtem lodí.

Nikdo hold vsází na kvantitu ( na lepší lodě nema) a nikdo zase na kvalitu.
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Příspěvky: 3867
Bydliště: Boskovice
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
jj....ale i tak...Zeus je prostě nejsilnější..:) btw. Patas...kdypak bude další super díl nasosanej akcí???

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Příspěvky: 1764
Bydliště: Osík u Litomyšle
Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací
 
Patas25: Dost dobrý. Byla tam akce, napětí a i nečekaný zvrat v podobě Avatarů. Už se nemohou dočkat dalšího dílu. :-)
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Příspěvky: 870
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací
 
No na dalším dílu pracuji, ale narazil jsem na pár nesrovnalostí tak to musím ještě vyřešit.

A jinak výtažek z dílu 10, který bude navazovat na další dějství.

Viděli jste to? To je nějaké město,“ konstatoval všem jasné věci Rodney, když v tom tichý zvuk přerušila P90. Všichni se současně rozeběhli směrem k jumperu. Tím směrem střílelo pět Wraithů a za nimi stál jeden vysoký důstojník v červeném hábitu.

„Zabijte je,“ poručil svým syčivým hlasem, ale nepočítal s ostatními vzadu.

Ti okamžitě, jak je spatřili, začali střílet. Po pár výstřelech se všichni sesunuli k zemi mrtví, jen ten v červeném hábitu byl zraněný. John k němu přistoupil a začal s krátkým výslechem.

„Co ty jsi zač?“ zeptal se jej a Wraith mu na to odpověděl.
„Já jsem jeden ze tří. Má smrt pouze popudí, ale nevzbudí.“ Po odpovědi stiskl přístroj, který měl v ruce, a zemřel. Celou budovu, ne-li město, zaplavil pisklavý alarm. Wraithové nyní věděli, že je tu vetřelec. Všichni lidé se rozeběhli do jumperu, kde už byl Lorne a omráčený Smith.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma
PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky

cron