Že, žiju ve sci-fi světě a neumím se bavit? Jako promiň víš o mě kuloví a troufáš si soudit? Momentálně je mi nějakej sci-fi svět to poslední co mě zajímá, ano vím, co myslíš, ale pochop mě.
cca před rokem tu několik lidí "brečelo" ohledně soutěže, bylo jim řečeno ať si jí zorganizují sami a několik lidí nabízelo případnou podporu, NIKDO nic neudělal. Nakonec jsem se toho chytil já v podobě průzkumu, napsal jsem nějaké varování ohledně sabotáží, spamů a podobně... ano tvoje "hlasování" mi vykouzlilo i ten blbej úsměv na tváři a to tě zachránilo od toho abych si stál za tvým zabanováním, či jiným potrestáním.
Pak jsou tu uživatelé (teď mi nejvíc v žaludku leží jeden konkrétní), co naprosto ignorují pravidla jak sekce, tak fóra. S nováčky mám trpělivost a radím jim, ale když takovej nováček s prominutím s*re na tvoje rady, a výtky (například debilní úvod do povídky) a pak ti maže edity, nebo když si z tebe dělá dobrej den tím, že opět se*e na pravopis a to tak že se to nedá přečíst, nebo dokáže opakovaně za 5 MINUT napsat šest příspěvků pod sebou..
Jako myslím, že jsem měl dosud dost trpělivosti, jak s autory, kterým například toleruji u svého díla vícero příspěvků pod sebou (v rozumné míře), nebo s nováčky, či i s těmi uživateli co mi pijou krev už několik měsíců...
A navíc já nežiji jen s tímto fórem, mám své starosti, své dobré a špatné nálady a mám jen jedny nervy, taky se před každým přihlášením na fórum několikrát z hluboka nadýchnu a před odesláním příspěvku text dobře zvážím - přeci jen nechci své špatné rozpoložení přenášet na fórum...
rigix píše:
Jestli tě štve, že řikám na hlas co si všichni myslí, tak to řekni rovnou, ale pousta lidí si stěžuje na neupřímnost a když upřímný jsi, tak je to taky špatně, ja nevim asi jsem se narodil na špatné planetě.
pokud si můžu vybrat, tak preferuji upřímnost. Inteligentní humor mi taky nevadí. Dokážu si udělat i legraci sám ze sebe, ale pochop čeho je moc toho je moc...
chceš být upřímný, tak buď, chceš si dělat legraci, tak si jí dělej já ti v tom nebráním a třeba budu i rád a podpořím tě...
btw:
vše nejlepší k narozkám