Takže po dlhšej dobe som tu nebol a pribudlo toho tu strašne veľa a predsa nič
.
Asi pred pol mesiacom si sa nás pýtal, "čo by sme chceli". Mňa osobne by veľmi potešilo aby Zem nebola "dobrá" a ostatný "zlý" a Zem vyhraje lebo je to Zem (pozor aby sme sa pochopili - nechcem aby si ju zničil!), mám na mysli niečo iné napríklad: našla sa planéta je tam, zaujímavá "odnož" naqadahu, ale panovník planéty nesúhlasí z ťažbou lebo...., preto tam Zem pošle "mimozemské komando CIA", ktoré panovníka zlikviduje a hľa, môžeme ťažiť (alebo nie = Zem zabila zbytočne nejakého človeka). Týmto by som sa aj dostal, k druhému nápadu vytvoriť takú jednotku špeciálneho nasadenia, aby to celý čas nebolo len o otvorenom boji ale aj o ničom inom. Jednotka by bola vybavená samozrejme inak (tlmiče, neprestrelené vesty najnovšej generácie/osobný štít, termo-okuliare, magnetická ručná zbraň,...), čiže hračkami vesmírnymi, ale aj čisto pozemskými.
Potešil by aj návrat starých známych - Aschenov, posledných žijúcich Goaldov, Anubisa?, Adrie?,..; nezabúdanie na známych - posádka Destiny, Ford, Jonas Quinn, poručík Elliot,...
Mimochodom Zem som nehovoril nadarmo, súkromný sektor celej planéty (aj štátny) by v dobách kríze značne pomohol.
Píšem asi už neskoro, ale budem rád ak si to prečítaš a niečo zakomponuješ...